VAŠ STAV: Opštinska inspekcija ne reaguje na apel građana

2 min. za čitanje

Na email: redakcija@sodalive.ba dobili smo mail u kojem se naša čitateljka žali na zelenu površinu koju niko neće da uredi i pored njenih apela. U nastavku možete pročitati stav naše čitateljke:

Prostor između stambenih zgrada i ulica Ismeta Mujezinovića, Zmaja od Bosne i Titova, zaboravljen od svih strana zaduženih za održavanje, lično sam u više navrata išla u opštinu i postigla da je jednom pokošeno, nemam vise snage niti zelje da idem i da dobivam uputstva od kojih do kojih vrata treba da idem kad iza tih vrata čini se niko ne želi da sarađuje.

Ako je privatno, postoje inspekcije koje mogu te vlasnike sankcionisati jer je površina zapuštena ako je opštinsko onda pošaljite komunalno da kosi.

U ovom dijelu grada ima najviše djece, samo u B2 zgradi ima preko 20 mališana koji su zaslužili da imaju bar travnjak pored zgrade a osim ove zgrade ima bar jos 6 zgrada iz kojih bi djeca sa uživanjem možda šutala loptu baš tu. 

Da li je problem u administraciji opštine ili u nebrizi za nas koji smo iza džamije? Ja se samo nadam da, šta god da je u pitanju, bar se može organizovati redovno održavanje zelene površine baš ovakve kakva jeste sa krivim vrbama i hladovinom koju one daju.

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Zalosno! Isto trebaju uraditi i sa svim parcelama koje se nalaze uz puteve. Ako je privatno neka svako svoje cisti ako je drzavno neka nadlezni rade. Ko nece da cisti kazne!

Oni reaguju samo na kovertu.

Jel ovo nekom smeta TRAVA, po Lukavca i šire travuljari, neka malo.

Pismemo upitite Molbu i javite da li ima odgovor ako ga nema,kopirajte Molbu da vidimo datum .