fbpx

Pismo čitatelja: “Ciglu u glavu”

1 min. za čitanje

Ove cigle su, vjerovatno, cigle iz basne “Tri praseta”. Vjerovatno. Niko drugi ne bi mogao cigle ovdje ostaviti. A, ko bi drugi i mogao baratati sa ciglama ako ne složna prasad?Hljeb, stolariju i namještaj oko kontejnera jednog dana nećemo bacati, ali cigle itekako hoćemo. Uživamo da živimo u smeću i svjedočimo o brutalnosti naših karaktera. Moleći najiskrenije Boga da komšiji poprijeko crkne krava, cigle i ostalo smeće  su nama najmanji problem.Ukoliko praščići nisu, sramota za nas.

Svaka čast za trud!

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Par cigli je vjerovatno ostavio komsija sto stema kadu. Hoce hamandzik da pravi.

Pa valjda svaka zgrada ima upravitelja i on se mora pobrinuti osvim stvarima u i oko zgrade pa i o ovim sa ciglama.OId para koje ima Upravitelj on može naći osobu i platiti je redovno a koja će dovesti u red stanje i u i oko zgrad.Vrlo jednostavno rješenje u par koraka da sve blista ispred svake zgrade.Znači samo da svako radi svoj posao za koji je plaćen.
A to je sve opret na općinskoj službi koja je zadužena da se ovim pitanjima bavi i onda se ovakve stvari i nered nebi dešavali.Sretno!

Znači da općinske vlasti potjeraju naredbama Upravitelje zgrada u gradu da rade svoj posao odnosno da rješavaju stvari iz svoje nadležnosti,a zašto primaju dobre plate i da se mane javašluka i nerada.