VAŠ STAV: Problem sa električnom energijom

1 min. za čitanje

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Pismo objavljujemo u nastavku bez izmjena:

U prethodnom periodu u dijelu ulice Branilaca Bosne i ulice 9.maja, svakodnevno dolazi do nestanaka električne energije za koje ni u općinskim službama, ni u dežurnoj službi Elektroprivrede za sada nemaju odgovor.

Jedan od razloga koji se među stanarima nekoliko zgrada, ili vlasnicima poslovnih objekata, već neko vrijeme pominje je i organizacija lukavačkog Sajma u neposrednoj blizini ovih ulica. Uporedo sa početkom priprema i postavljanja konstrukcija pojavili su se i problemi sa električnom energijom u nekoliko ulaza.

Apelujemo nadležnim općinskim službama, Elektroprivredi, ali i organizatoru Sajma da o ovim stvarima povedu računa, jer šteta na kućanskim aparatima, uređajima, ali i u poslovnim objektima, nastala usljed čestih nestanaka električne energije može biti prevelika za običnog građanina.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments