fbpx

Gdje su nestali investitori iz Saudijske Arabije?

1 min. za čitanje

Predstavnici Opštine Lukavac su u utorak, 14. januara 2020. godine, u prostorijama Opštine održali sastanak sa grupom investitora iz Saudijske Arabije.

Na sastanku je razgovarano na temu potencijalne gradnje hotela i apartmanskog naselja na jezeru Bistarac, za šta su investitori primarno bili zainteresovani.

Tada je dogovoreno da se u narednom periodu intenziviraju ovakvi sastanci, s obzirom na to da je investiranje obostrani interes, saopšteno je na web stranici Općine Lukavac.

Prošle su dvije godine, ali do danas se “investitori” više nisu pojavili u našem gradu. Iz Opštine nam nisu znali dati informaciju šta je sa potencijalnih investicija i grupe investitora sa kojim su obavljeni razgovori.

Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sturio se dok nije uzjašio. Nema šta nije radiio.Kumio,molio,pomagajso,izvinjavo se,obećavo i najviše LAGO.Jer,tolika količina neispunjenih obećanja se ne može drugačije nazvati. “Sajgonskom ” taktikom i strategijom autoritarnog populiste Opsjenar je u svome kazalištu sjenki stvorio virtuelni svijet lutaka na koncu koji igraju ispred kulisa Potemkinovih konstrukcija.

Al’ je Boga mi ponesto i izgradio. Prethodni nisu nista obecavali, al’ vala nisu nista ni gradili.

Ovo su Ramiz glista,Admir dzekson,Fikro nitna i Suki iz samaćke.

Neksi ih ,Dzeko, legtimiso ! U tvome poznatom stilu.Sjećam se da si ih nabrojo i onda kada je Lafinaš obznanio dumoglavu predizbornu lafinu. Nadam se da će urednik još jednom objaviti čuvenog milijardera za Malinjak i Diznilend.

Svrate investitori malo pred izbore da naplate porez na glupost

Balerina sa Malinjaka

balerina Edin SL.jpg

Snaga slikovnog komentara ! Bravo, Zijo !

Ljudi se bave naftom a ne lignitom naravno da će odustati ne treba im bijelo more.