fbpx

Saopštenje za javnost Refika Hankića, kandidata za načelnika Općine Lukavac ispred Stranke za BiH

1 min. za čitanje

refikhankicPrije svega zahvaljujem Vašem portalu  na profesionalnom i objektivnom praćenju svih političkih aktivnosti SBiH u vrijeme predizborne kampanje.

Činjenica je,a kako je i komentarisano na elektronskim medijima od strane građana Općine Lukavac da sam ja  jedini kandidat ispred jedne stranke za načelnika Općine Lukavac osoba koja iza sebe nema kako su to  nazvali „mašineriju“.

Međutim, mi živimo u demokratskom društvu,a građani Općine Lukavac koji imaju pravo glasa nisu „mašinerija“ kojom neko upravlja  nego slobodni građani koji će drugog oktobra izaći na izbore i kako sam duboko uvjeren svoj glas i povjerenje dati SBiH i meni kao kandidatu za načelnika Općine Lukavac.

A kada građani nekome daju povjerenje,onda im se mora dati i odgovornost, na šta sam spreman u naredne četiri godine da vodim ovaj grad, da napravim promjene kako smo i isticali  u planu SBiH tokom kampanje.

SBiH je ove godine nastupila  pod sloganom „glasaj i Promijeni“, ja bih ovom prililom dodao IZAĐI NA IZBORE, GLASAJ I PROMIJENI.

Kandidad za načelnika Općine Lukavac SBiH
Refik Hankić

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments