fbpx

KK Gradina Tešanj 85 – 74 OKK Lukavac

1 min. za čitanje

U subotu, 11. novembra 2023. sa početkom u 18:00 sati, odigrana je izuzetno izazovna košarkaška utakmica između KK Gradina Tešanj i OKK Lukavac, gdje je KK Gradina Tešanj izašla kao pobjednik rezultatom 85-74. Utakmica je bila naročito zahtjevna, posebno nakon lošeg početka drugog poluvremena. Ipak, ekipa OKK Lukavac se uspješno vratila i zadržala prednost sve do samog kraja susreta.

U jednom trenutku OKK Lukavac imao je čak minus od dva poena u trećoj četvrtini i minus tri poena u četvrtoj četvrtini. Uprkos tome, igrači OKK Lukavac su pokazali izuzetnu borbenost i odlučnost te su se uspjeli držati ritma do posljednje tri minute igre. Tada su momci iz KK Gradina uspjeli ponovno stvoriti razliku u poenima i zadržati prednost do samog kraja utakmice.

Na ovom susretu posebno su se istaknuli Anis Nuhić s impresivnih 28 postignutih poena, dok je Sanjin-Adam Mujagić također pridonio uspjehu ekipe s 17 poena. Momci su ostavili srce na terenu, demonstrirajući posvećenost i sportski duh, te zaslužuju neizmjerni respekt za svoj trud i igru. Utakmica je bila prava sportska drama, a naši košarkaši su opravdali povjerenje navijača svojim nastupom.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments