fbpx

Ponos grada – Lukavački košarkaši upisali još jednu pobjedu

1 min. za čitanje

Lukavac, Bosna i Hercegovina – Uzbuđenje je dostiglo vrhunac u sportskom centru Lukavac dok su se OKK Lukavac i KK Star Fojnica suočili u nevjerojatno napetoj košarkaškoj utakmici. Dok su navijači držali dah, domaći tim OKK Lukavac na kraju je slavio pobjedu rezultatom 75 – 63, čime su dodatno učvrstili svoju poziciju kao vodeći tim lige s impresivnim omjerom 13:1.

Utakmica je bila dinamična, s obje ekipe ističući svoje vještine i odlučnost da osvoje pobjedu. Međutim, snaga i dosljednost OKK Lukavca pokazale su se ključnima u konačnom ishodu.

Među najistaknutijim igračima domaćeg tima bili su:

  • Anis Nuhic koji je sjajno odigrao s 17 poena, pružajući ključne trenutke i doprinoseći stabilnosti tima u ključnim trenucima.
  • Bektić Damir također je briljirao s 18 poena, pokazujući izvanrednu sposobnost u postizanju poena i vođenju tima prema pobjedi.
  • Sanjin Adam Mujagić doprinio je s 12 poena, pružajući konstantnu podršku i učinkovitost u napadu.

Ova pobjeda predstavlja veliki uspjeh za OKK Lukavac. Čestitke oba tima na izvanrednoj igri koju su prikazali na terenu. Svi obožavatelji košarke ostali su zadovoljni nakon ovog intenzivnog susreta, s nestrpljenjem očekujući sljedeće izazove koje će donijeti ova uzbudljiva sezona.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments