fbpx

Radnički ostao bez trenera: UO se zahvalio Mirsadu Softiću

1 min. za čitanje

Ovog vikenda odigrano je 4.kolo Druge lige FBiH grupa Sjever, a Radnički je u Lukavcu ugostio ekipu Seone.

Gosti su iz Lukavca odnijeli puni plijen, te slavili rezultatom 3:5, što je donijelo promjenu na klupi lukavačkog kluba. Iz FK Radnički javnost su obavijestili da je odlukom UO, Mirsad Softić razriješen dužnosti sa mjesta šefa stručnog štaba, te mu se zahvalili na dosadašnjem radu:

Nakon nešto lošijeg starta sezone, UO našeg kluba donio je odluku da Mirsad Softić više nije šef stručnog štaba, a o imenu novog trenera naknadno ćemo obavijestiti naše navijače.

Mirsadu se iskreno zahvaljujemo na svemu što je do sada učinio za naš klub. Vodio je naše prvotimce u periodu kada su mnogi zaobilazili Jošik, predano radio uprkos skromnim uslovima. Praštao, pomagao i stvorio jedan od najmlađih sastava u ovom rangu takmičenja, ali sport je takav. Razultati su pokazali da nam je potrebno osvježenje.” – kažu iz FK Radnički Lukavac.

Veliko hvala Mirsade!

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sretno u KANTONALNOJ

Adija za trenera jer čovjek zna driblat,uspio je Deliću ući u pakaš prije parade ponosa.A u međuvremenu je izašao iz anusa šefa SDA.On bi uz malo vazelina uspio ostaviti Radnički u ovoj ligi.Po meni je to rješenje.

Adija za trenetra svakako je Lafinašem savjetnik sad…brbrbrbrbr

Au. Softa i Robi u paketu odose.