fbpx

Lukavačka škola fudbala u Barceloni: Mališani posmatrali duel Barcelona – Getafe

1 min. za čitanje

U proteklih sedam dana polaznici škole fudbala “10” Lukavac su u pratnji roditelja proteklih 7 dana boravili u posjeti Barceloni. Odigrani su prijateljski susreti sa vršnjacima Espanyola (Španija), kao i sa KS Kuznia Ustron (Poljska) između selekcija 2010.,2011.,2012., i 2013., godište).

“Bila je ovo prilika da naši najmlađi članovi škole fudbala iskuse bogato iskustvo igranja protiv jedne od najuspješnijih akademija u regiji Katalonije. Također vrijedi naglasiti da smo u toku putovanja posjetili Milano i njihov stadion San Siro kao i da su svi članovi i njihovi roditelji prisustvovali i gledali utakmicu Barcelona-Getafe na slavnom Nou Camp stadionu.” – kazali su za naš portal iz Škole fudbala “10” Lukavac.

Ova škola fudbala organizuje već drugu godinu zaredom ovakvo putovanje te se nadaju da će ovo preći u tradicionalno druženje.

“U narednim godinama također želimo posjećivati Barcelonu.” – istakao je trener Škole fudbala 10 Lukavac, Amar Ibrišimović.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mozda su utakmicu gledali na TV-u zajedno u holu hotela sto i nije tako lose za tim bilding😀

Klasicno perutanje dobrostojecih roditelja.Da li je ova skola izbacila ijednog fudbalera od kako je osnovana , da li je ova skola fudbala u sistemu PDV itd…

Jeste li upoznati ko, kako u zasto ulazi u PDV. Kakvog pravnog statusa su škole fudbala. Ovdje se radi o dobrovoljnoj ekskurziji. Uz to putovanje, posjeta Milan, San Siro, Camp Nou, Barcelona (gledanje utakmice Španske lige), te igranje prijateljskih utakmica. I uz sve, to po osobi povoljnije nego npr. more, Neum, Vlašić, Jahorina i sl. Pametujete bezveze, trolate, ili ste jednostavno zavidni ili ljubomorni. A koja je to škola fudbala u BiH izbacila fudbalera neke bar prosječne klase?

Cuj levata. Znaci djeca dzaba ganjaju loptu. Odnosno platice na kraju mjeseca. Samo ih vodite po svijetu da vide prave igrače koji nikada neće postati. Svaka čast PDV boy.