fbpx

10.kolo Prve futsal lige FBiH: MNK Lukavac igra za “Mali svijet”

2 min. za čitanje

U okviru 10.kola Prve Futsal lige FBiH, u nedjelju (16.02.2020 god.), sa početkom od 17:00h, snage će odmjeriti futsaleri MNK Lukavca i gosti iz Živinica ekipa FC Bašigovci. Naša ekipa je u sjajnom nizu bez poraza, računajući i završetak prošle polusezone ta brojka je porasla na četiri utakmice bez poraza.

Odličnu utakmicu iz prošlog kola protiv MNK Banovići, trebalo bi prenjeti na utakmicu protiv FC Bašigovaca, i za rezultat nećemo strepit. Gosti iz Živinica nisu baš najbolje otvorili drugi dio sezone, te su poraženi u Tuzli i na svom parketu od ekipe “Klanac” iz Brčkog.

No, sigurno da u Lukavac ne dolaze sa bijelom zastavom. Jedna veoma iskusna i tvrda ekipa, koja se ove zime dodatno i pojačala, svakako da neće biti lak zalogaj za naše futsalere.

Sigurno je da nas u najavi očekuje vrlo interesantan i borben meč. Susret između ove dvije ekipe također će biti i humanitarnog karaktera.

Naime sav prihod od ulaznica biti će prosljeđen Centru za ranu intervenciju “Mali svijet”. Ne vrijedi ni govoriti koliko će ovom Centru dobro doći svaka pomoć, jer svi znamo kako ta ustanova djeluje i radi.

Zato pozivamo sve dobre ljude da dođu u nedjelju na utakmicu, podrže naš MNK Lukavac i kupljenom ulaznicom pomognu u radu Centru za ranu intervenciju “Mali svijet”.

(MNK Lukavac)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments