fbpx

Saopštenje za javnost vijećnika Hajrudina Hodžića povodom nemilih događaja u Gradskoj upravi

2 min. za čitanje

Nakon što smo objavili tekst “Burno u Lukavcu: Verbalni obračun vijećnika (SDP i SD BiH) i uposlenika Gradske službe (SD BiH)?” za koji još uvijek čekamo zvanično saopštenje MUP-a TK, dobili smo demant Anela Osmanovića (SD BiH) i uposlenika Gradske uprave, kao i Mirsada Mujića, vijećnika u Gradskom vijeću.

SodaLIVE.ba ovim putem napominje da su navodi vijećnika Hodžića TAČNI i potvrđujemo da on nije naš izvor, a kako je to u svom demantu naveo Mirsad Mujić.

Saopštenje vijećnika Hodžića objavljujemo u cjelosti i bez izmjena:

Poštovani,

ne ulazeći u analizu objavljenog demanta od strane vijećnika M.M. i uposlenika gradske uprave A.O. želim istaći slijedeće – s obzirom da je navedeno kako sam ja kontaktirao portale i da je objavljeni članak na Vašem portalu moja verzija događaja, ovim putem to negiram i naglašavam da do sada nikada nisam koristio usluge bilo kojeg portala te da je Vaš izvor prilično autentično opisao navedni događaj.

Također, želim naglasiti da u zgradu gradske uprave idem samo kada sam najavljen, po pozivu predsjedavajućeg Gradskog vijeća ili određene osobe iz Gradske uprave što je bilo i u ovom slučaju.
Zanimljivo je da su neki od neposrednih sudionika navedenog događaja odbili svjedočenje tj. da daju izjavu što me u ovom slučaju ne zabrinjava jer postoji autentični snimak nadzornih kamera.

Smatram da ovaj nemili događaj nije dobra poruka te ovim putem želim da uputim izvinjenje prije svega građanima Lukavca, uposlenicima Gradske uprave kao i cjelokupnoj javnosti koji su putem portala ili na bilo koji drugi način bili informisani o ovom događaju. Stava sam da ovo neće nanijeti štetu ugledu našeg grada te da ću kao i do sada kroz rad u Gradskom vijeću svojim umjerenim stavovima, prijedlozima za rješavanje određenih problema doprinijeti napretku naše društvene zajednice.

S poštovanjem,

Hajrudin Hodžić, vijećnik OO SDP BIH Lukavac

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Zakacili se ko je veci Lukavcanin i poslije svadje kucama u Huskice.

Ti da naneses stetu ugledu Lukavca ma bolan tisi ko ona JALA kad nabuja i nosi dosta onih G….aaaa.