Održan predizborni skup u MZ Poljice Gornje.

2 538

Opštinski odbor Saveza za bolju budućnost je u utorak, 2. oktobra 2012. godine, održao predizborni skup u MZ Poljice Gornje.

Gromoglasnim aplauzom prisutni su pozdravili domaćina Mirnesa Murselovića, kandidata za Općinsko vijeće Lukavac, koji je rekao da su nebriga i nesposobnost dosadašnjih vlasti rezultirali sve većim redovima na birou i povećanjem broja socijalno ugroženih slučajeva.

Mirnes je također dodao da će se kao budući vijećnik angažovati, zajedno sa mještanima, na rješavanju aktualnih problema ove mjesne zajednice kao što su vodosnabdijevanje, kanalizacija te nezaposlenost.

Drugi domaćin skupa i kandidat za OV Lukavac, Mirza Zenunović, kazala je da se žene moraju boriti za prava koja su im zakonom zagarantovana i da svojim političkim djelovanjem mogu postati ravnopravne članice kako političkih tako i društvenih procesa u Bosni i Hercegovini.

Da načelnik i tim ljudi koji ga okružuju treba da budu u službi naroda a ne da vladaju njime, naglasila je u svom obraćanju dr. Nerminka Aljukić, kandidat za načelnika Općine Lukavac.

Prisutnima su se obratili i nosilac liste Dževad Ćosićkić te kandidati Indira Jusufović, Vesna Moranjkić, dr. Muhidin Džibrić i Edin Dajdžić.

U utorak OO SBB BiH Lukavac će održati javnu tribinu u MZ Turija sa početkom u 19 sati.

(Tim za informisanje OO SBB BiH Lukavac)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ddd

Ma blago nama, ljudi!Koga god izaberemo – milina jedna!Sve ćemo dobiti – i puteve i vodu i škole, a ako nema djece da idu u škole i to nije problem, napravit će nam i djecu.De ba glasajte za bilo koga, za bilo koju stranku, ne možete profulati:(

bwa

kad vidim sliku mislio bi da je skup SDA samo neko davno vrijeme.Iste face samo drugo vrijeme i druga stranka.Treba patara probati i SDP da upotpuni kolekciju.Pa jebote cojk je bio u svim strankama.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x