Razija Mujanović ponovo u Jedinstvu!

6. Januara 2010.
1 min. za čitanje

Proslavljena bh.košarkašica iz trofejne generacije Jedinstva, sa kojim je osvojila titulu Evropskog prvaka, Razija Mujanović, ponovo će igrati za tuzlanski klub. Sa ovim je danas novinare upoznala direktorica kluba Mara Lakić-Brčaninović koja je najavila da će sa svojom nekadašnjom klupskom kolegicom danas potpisati ugovor. Pored toga što će nositi dres Jedinstva u najbitnijim utakmicama ove sezone Razija Mujanović će biti angažovana i u menadžmentu kluba. Danas su novinarima predstavljena dva nova pojačanja i to na poziciji centra. Radi se o Kejti Džonson 22-godišnjoj amerikanki visokoj 192 centimetra sa kojom je potpisan Ugovor do kraja sezone i talentovanoj 20-to godišnjoj Zorani Todorović iz Srbije koja je visoka 210 centimetara a Ugovor sa Jedinstvom je potpisala na četiri godine.

Angažovanjem ovih igračica u klubu su definitivno najavili pohod na bar jednu od titula: u prvenstvu ili kupu, a svoje zadovoljstvo pojačanjima nisu krili ni trener Goran Jurčenko kao i kapiten Azra Ferhatović koja je posebno naglasila da očekuje da će ova pojačanja i dobre igre ekipe vratiti navijače na utakmice Jedinstva.

(SodaLIVE.ba/FENA)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

eh bas mi je drago , a i nesto se ko proljepsala zadnjih godina valjda joj klima godi , a mogla je vala i u Lukavac doci , s obzirom na visinu i spretnost mogla je cistiti novo-otvoreni Bazen pozdrav za Razu …

igraj Razo boli te K… heheheheheee

Treneru govore mi da sam muško !
Ma igraj * ba boli te Ku..c hahahahahhahahah

Razo Volim te , ljubavi zivota moga nikad zaboravljena … tvoja prva simpatija iz osnovne skole cmokkkk za Razu moju…