fbpx

Najava: Robinzon Party uz Global Djs – Dj Taylor

2 min. za čitanje

Najveća i sigurno najlijepša regionalna dance muzička, klubska atrakcija i destinacija i ove godine je smještena na molu Restorana Robinzon.

Robinzon party je postao sinonim za odličnu ljetnju zabavu pod otvorenim zvjezdanim nebom i uz lagane talase jednog od najvećih jezera u Europi.

Na pomenutoj lokaciji u subotu 25 Jula bit će održan tradicionalni Robinzon party na kojem će zvjezda večeri biti ni manje ni više nego osnivač planetarno popularne grupe Global Djs – Dj Taylor.

Samo neki od hitova od Global Djs su:

Uz Global Djs 25.07. nastupit će i najbolji BiH Dj-evi u sledećem sastavu: Dj Borg, Dj Doaman, Dj Emir H., i Dj Eduy.

Mjesta na Robinzon Party-u ima za sve koji znaju šta je dobra zabava i koji cijene svjetske trendove. I ovoga puta svijet dovodimo vama i zato budite dio istinskog spektakla.

Za ovaj party pripremljena je glamurozna multimedijalna scena, te zvuk i rasvjeta kakvi se mogu vidjeti samo na koncertima velikih svjetskih zvijezda.

PRODAJNA MJESTA

  • Restoran Robinzon
  • Caffe bar “Hollywood”, Lukavac
  • Sejo i Vili /Korzo/ Tuzla
  • Caffe bar “Sydney”, Tuzla (Cipelići)
  • Caffe bar “Pink Panter”, Tuzla
  • Restoran “Mama Mia”, Tuzla (TC “Omega”, IV sprat)
  • Caffe Bar “IN” Živinice
  • Club MTV / Srebrenik
  • Caffe “IQ” Gračanica

25.07.2015 godine zaplovite na brodu muzike do ranih jutarnjih sati.

Više informacija na https://www.facebook.com/RobinzonParty

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Kad se obuku svi u bjelo pa glume kao ne znam ni ja koga pola ih dodje da nadju kakvu ku,,,,u A od zenskog pola dodje da nadju kakvog macana onda treca grupa ljudi je dolaze oni ruzni koji samo vrebaju napucane mackice da mogu kasnije kad dodju kuci mastat o njima i cetvrta etapa je dolazak kuci i sve ono slika sto si uslikao stavis na facebok onda se taguuju stavljaju sebi like na slike i tako ce trajat ta prica 3 dana Poenta je Bosna nije mjesto za Partyje pola njiha je gladno kod kuce ustedit ce cuvat ce da bi otislo gledat te elektronska sranja Daj ba pola njih ne zna ni ko je to .BiH je na samom dnu po nepismenosti u regionu A po siromastvu smo prvi u evropi dakle idite partijajte zaboravite sve probleme i muke ..