fbpx

Vlada TK: Prihvaćena Informacija o arbitražnom postupku kompanije GSHL protiv Vlade TK i KHK Lukavac

0 min. za čitanje

Na danas održanoj 37. redovnoj sjednici Vlade TK, prihvaćena je Informaciju o arbitražnom postupku pokrenutom po prijedlogu kompanije GSHL London protiv Vlade Tuzlanskog kantona i „KHK“ d.d. Lukavac i sudskim postupcima proisteklih iz Ugovora o pristupanju u privredno društvo sa ograničenom odgovornošću „Koksna industrija Lukavac“.

 

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Prihvaćena informacija da je se GSHL povukao iz arbitraže.
A Vlada glupa, umjesto da ona nastavi arbitražu i da spasi svoj udio u KHK, ovim potezom će izgubiti sve što ima.
Ali, šta očekivati od ovakve države. Zato, mladi, sposobni vrijeme je da napustimo ovu državu.

Bravo ! Zelim mladima a isto tako svim drugim normalnim ljudima koji nisu osjetili korist politickih stranaka i vladajuci partija od 1.Jan.2019 sretan odlazak iz BH i svu srecu u pronalsku bolje egzistencije.

Ako sve izbjeglice hukile bjeze na Zapad, a svi bjeze.Ako niko ne bjezi u Rusiju ,Kinu i Indiju, a niko ne bjezi i na pamet mu ne pada.Ako ih na Zapadu nerado primaju. A Njemacka otvara vrata za radnike i strucnjake,pogotovo mlade, iz Bosne,zasto ne bi ponovo trazili salameta gdje su se vec dokazali. Bice bolje svima. Ukljucujuci i BiH-u.
Imace svi vise .Vise pare i nafake.A najvise ce,na zalost, ofajdisati Vam Ovi i Anam Oni koji u jednu pisaju.Biva, narod ce opet zaradjivati i donosit pare,a oni ce moci da trose i senluce.I,naravno,da se kurce bez pokrica, dokle hoce kako hoce.
Jerbo,nejma nagodnije raje za ajane,neg u Bosni. Tegli,slusa i trpi.Blago njima snama…