Skupština TK: Spriječen fizički obračun između Muhameda Murselovića i Vinka Ćure!

1 min. za čitanje

Sve je počelo kada je Ćuro stao za govornicu i počeo se obraćati prisutnima u sali u ime svih poslodavaca, dajući podršku obespravljenim radnicima.

Uslijedila je poslovnička intervencija poslanika Murselovića koji je za govornicom kazao da Ćuro nema pravo da se obraća prisutnima u ime poduzetnika, jer je propali poslodavac koji je poznat po tome što je godinama zloupotrebljavao radnike. „Gdje ti je firma, pitam te“, urlao je Murselović za govornicom, javlja RTV Slon.

Kako cijela situacija ne bi dodatno eskalirala, predsjedavajući Slađan Ilić dao je pauzu od dvadeset minuta. Izlazeći iz sale, Murselović i Ćuro su se ponovo verbalno sukobili a kako su ga ostali poslanici zadržali, izbjegnut je fizički obračun.

RTV Slon je u više navrata izvješavala o neregularnostima u poslovanju Vinka Ćure kojeg javnost pamti po propasti najvećeg tuzlanskog sajma „Promo international“.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Muhamed Murselovic, koji je za vrijeme rata bio u njemackoj i pravio flex krevete kao njegovi robovi u Puracicu, i sad ko on doso dijelit pravdu, pokuso da bude premijer TK, sad pokusava da dobije medjunarodnu pomoc da mu obnove fabriku koja nije njegova, udara i ljude iz sopstvene stranke…………. trbal jos???

Ne treba svi znamo da nisi normalan , de ba popi “lekija” piski pa na spavanje , odradio si nadnicu !

najbolje je bilo da su ih pustili da se poubijaju,manje djubradi odma