fbpx

Susreti planinara BiH na Svatovcu

1 min. za čitanje

svatovacI ove godine članovi Planinarskog društva “Svatovac 47” bili su domaćini tradicionalnog susreta planinara iz cijele BiH.

Proteklog vikenda u planinarskoj kući na Svatovcu boravili su članovi 20 društava. U petak im je upriličen doček, a u subotu su zvanično susreti zvanično otvoreni.

Svi gosti bili su jako zadovoljni prijemom i gostoprimstvom, aposebno ambijentom planinarskog doma na Svatovcu koji je osim za planinare otvoreni za sve koji žele uživati u prirodi.

Planinari su položili cvijeće na spomen obilježje šehidima i poginulim borcima iz Poljica, a zatim su pet sati pješačili stazom “5 izvora”. Ostatak vremena proveli su razmjeni iskustava i ugodnom druženju. Susreti su završeni u nedjelju dodjelom zahvalnica i ispraćajem gostiju.

(RTVL)

¿Necesita comprar lasix online? ¿Quiere saber dónde comprar lasix online o cómo pedir el diurético online? Si es así, entonces estás en el lugar perfecto.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Najljepse mjesto za odmor 🙂 Swe naj naj za stranicu al nedostaje wam sam jedno : Forum . Trazhio sam ga al nije ga bilo… mislim neama ga … Sretno !

Takodje mislim da bi trebalo uvesti i forum, jer je stranica super, samo jos forum nedostaje 🙂 sretno