fbpx

Soda demo fest

2 min. za čitanje

soda demoAlternativni kreativni centar Lukavac i kompanija CPMBH doo Lukavac raspisuju javni konkurs/natječaj za učešće na festivalu „SODA DEMO FEST“, koji će se održati 24. i 31. jula i 07. avgusta 2009. godine na Gradskom bazenu u Lukavcu.

Na festival se mogu prijaviti svi zainteresirani mladi neafirmisani, ali i bandovi koji iza sebe imaju ostvarene rezultate u domenu muzičkog stvaralaštva.

Festival je takmičarskog karaktera gdje će najuspješniji bandovi biti novčano nagrađeni (nagrada publike, nagrada žirija i specijalna nagrada).

Na festival „SODA DEMO FEST“ mogu aplicirati svi mladi bendovi sa prostora TK, kao i Brčko Distrikta i Doboja (RS).

Zainteresirani bandovi će svoje demo snimke sa kraćom biografijom dostaviti NO Alternativnom kreativnom centru Lukavac na naznačenu e-mail adresu: sodademofest@gmail.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript najkasnije do 10 jula, nakon čega će stručni žiri pregledati i ocijeniti naujspješnije bandove koji će se predstaviti svojim repertoarom na prvom po redu „SODA DEMO FEST“.

Gost prve festivalske večeri 24.07.2009 godine je „Dubioza kolektiv“.

No te preocupes por el coste de tu próximo coche, suscríbete a minicréditos 24. Te facilitarán los pagos y podrás usar el dinero para comprarte un coche nuevo, arreglar el que no te gusta o, tal vez, tomarte unas vacaciones.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments