fbpx

Smeč odustao od takmičenja, Lukavac traži pojačanja

1 min. za čitanje

smecZa razliku od tri prethodne sezone, lukavačka ženska odbojka će u 1. ligi FBiH u odbojci za žene imati samo jednog predstavnika. Zbog finansijskih razloga ŽOK Smeč je istupio iz takmičenja.

Tako će našu općinu od sada u ovoj ligi predstavljati ŽOK Lukavac, klub sa bogatom tradicijom i klub koji je krajem ‘90. bio najbolji BH klub.

ŽOK Lukavac je uveliko krenuo sa pripremama za prvenstvene duele. Radi se u sportskoj dvorani tri puta sedmično.

Ekipu su napustile Melisa Osmić i Maja Mujčinović, a trenutno je uprava kluba u pregovorima sa nekoliko igračica kako bi se napravila što kvalitetnija ekipa za narednu sezonu.

U prvom kolu koje se igra 3. oktobra ekipa Lukavca će ugostiti Bosnu iz Kalesije.

(SodaLIVE.ba/RTVL)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

fala bogu da ce imati jednog….vjerovatno izuzetno kvalitetnijeg pretstavnika jer cisto ludilo i rasturanje zenske odbojke je bio potez da se naprave 2 kluba..bolje jedan ali kvalitetan klub…nesuglasice pojedinih odbojkaskih strucnjaka ostavite po strani i daj se udruzite i carujte odbojkaskom BIH kao sto se od vas LK odbojkasica i ocekuje..

Mozete li da napisete nesto o OK 7 Lukavac, o predstojecoj sezoni, odrzati intervju sa trenerom itd, da vidimo sta oni ocekuju za slijedecu sezon. Pozdrav !

Smeč nije odustao od takmičenja već je političkim putevima ugašen od samo opštinskog vrha.

Uprava ŽOK Smeč

KADA JE TRENING—ZAINTERESOVANA SAM ZA ODBOJKUU DALI SE MOZE KAKO UKLOPITI…….:)))))