fbpx

ORK Omladinac završava pripreme za Börde cup 2011

1 min. za čitanje
ORK Omladinac

Turnir se igra u periodu od 26. do 28. avgusta, a naša ekipa na put će krenuti 25. avgusta.

Ove godine, po prvi puta, ORK „Omladinac“ Lukavac na turniru učestvuje u dvije takmičarske kategorije, ‘94 godište i mlađi i 96.godište i mlađi.

Do danas je poznato 10 učesnika turnira u kategoriji ‘94 godište i mlađi i 16 učesnika turnira u kategoriji 96.godište i mlađi, iz tri evropske zemlje, kojima će se u tri dana takmičenja suprotstaviti naše mlade rukometne nade.

Podsjetićemo našu javnost da je Omladinski rukometni klub „Omladinac“ Lukavac na prethodna četiri turnira osvojio jednu zlatnu medalju, dvije bronzane, a prošlogodišnji turnir završio na šestoj poziciji.

Prilika je ovo da pozovemo sve one koji vole rukomet i sport uopšte, da podrže i pomognu odlazak mladih lukavačkih rukometaša u prijestolnicu njemačkog rukometa, grad Magdeburg, a takođe, koristimo priliku da sve potencijalne sponzore pozovemo da se obrate Upravi kluba ukoliko žele da se logo njihove firme nađe na dresovima rukometaša ORK „Omladinac“ iz Lukavca.

ORK Omladinac

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Da se ne bi lagali,proteklih godina su skupljana djeca iz cijele BiH,mlade nade našeg rukometa i oni su išli sa par naše djece u Magdeburg na turnir.Znači NISU naša djeca išla,već 2-3 naših lukavčana a ostatak ekipe je skupljen iz BiH i takmičili su se pod logom ORK Omladinac Lukavac.
Ovako se narodu mažu oči i prodaje mačak u vreći a novinari se samo znaju žaliti kada budu napadnuti.

Svaka čast na osvojenim peharima,ali dajte da idu naša djeca i neka se oni bore i druže pa makar bili i zadnji ali to su naša djeca!

ko su sad oni….

..,Magdeburg je jak rukometni centar u SR Njemackoj i lijepo je sto Lukavcani salju svoje juniore im,po meni u interesu Lukavackog rukometa trebali bi slati pripadnike svoga kluba…da vide i uce kako se radi u drugim klubovima a ujedno to im je i nagrada za njihovo opredjeljenje da se bave rukometom…plasman je manje vazan i zato se slazem sa prethodnim komentarem,mjesto je “samo” za Lukavcane.