fbpx

Do sada za Elvisa Memića prikupljeno 84.669 KM

1 min. za čitanje
Elvis Memić

Unazad deset godina Elvis ima zdravstvene probleme a posljednje 3,5  godine je na dijalizi. U Kliničkom centru Tuzla mu je preporučena transplantacija bubrega.  Na samom početku za Elvisa je bilo potrebno prikupiti oko 130 hiljada Eura ali angažovanjem Otvorene mreže iznos je smanjen na 80.000 eura za transplantaciju u Francuskoj.

Do danas je ukupno prikupljeno 84.669 KM. Od tog iznosa, pozivom na broj 090 292 088 Elvisu je donirano 3966 KM, što znači da je broj pozivan ukupno 1322 puta.

City Angelsi su u prošloj sedmici uplatili 1572,50 KM a uskoro će se iznos povećati i za nešto više od 1000 KM što su ONLINE uplatama donirali SodaLIVE.ba posjetitelji putem našeg portala – o tome kada nam ukupni iznos bude na raspolaganju.

U četvrtak i petak se nastavlja sa akcijom Kupi igračku – pomozi Elvisu. Akcija je planirana da počne u 19.30 sati a ista će biti odgođena u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova i padavina.

Svi koji žele pomoći City Angelsima da lakše prikupe potrebna sredstva za Elvisa, mogu doći na sastanak Organizacije svakog ponedjeljka u sali za sastanke Doma kulture Lukavac.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Iskrene čestitke, samo tako nastavite!

Danas za Elvisa,sutra mozda neko drugi,dokaz da u nama ima ljudskosti i ljubavi za druge.

Bas mi je drago vidjeti da je skupljeno dosta novca za naseg Elvisa,ali dajte iracani i afganistanci kojih ima najmanje 3000 da se uplati po 200km sta fali i da spasimo naseg Elvisa,te se pare zaradimo za jedan dan…

Bravo City Angelsi !!! Samo nastavite tako ne bi li se jos gradjana pridruzilo akcijama… Pa da nas Elvis ubrzo ozdravi aBd.