Zimska liga u završnoj fazi

29. Decembra 2016.
1 min. za čitanje
Zimska liga 2011

Piše:Sadik Sinanović

Ovogodišnja “Zimska liga” u malom fudbalu, koja se igra u Sportskoj dvorani u Lukavcu, ušla je u završnu fazu. Sa današnja 4 susreta, zvanično se zatvara takmičenje u organizaciji Fudbalskog saveza Općine Lukavac.

Na jučer odigranim četvrtfinalnim susretima, prolaz dalje sigurnim pobjedama obezbijedile su ekipe Elin Motors pobjedom nad Sinovima Bosne 1:5, te Istex savladavši ekipu ilmija sa 4:0. U preostala dva susreta bilo je jako zanimljivo i atraktivno, Limex-MHI Company 5:3 i Euro Prost-Said Husejnović 4:2.

Prvi polufinalni susret danas se igra sa početkom u 18:00 sati, a sastaju se ekipe Istex i Elin Motors, dok od 19:00 na teren izlaze Limex i Euro Prost. Nakon polufinalnih, uslijedit će i susret za 3. mjesto, kao i utakmica finala ovogodišnje Zimske lige.

FS Općine Lukavac za pobjednike takmičenja obezbijedio je novčane nagrade, uz dodjelu pehara, pa će tako osvajaču takmičenja pripasti 1200,00 KM. Nagrada za drugoplasirani tim je 600,00 KM, dok će trećeplasiranom pripasti nagrada od 300,00 KM.

Napominjemo i to da je ulaznica za današnji, završni program takmičenja, simbolično 1,00KM.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sva publika kaže da ga nije tako,ali Sudijina se pika
Koliko li je para dobio?