fbpx

Svi u dvoranu: ŽFK Radnički igra svoju prvu utakmicu

1 min. za čitanje

Piše:Sadik Sinanović

Nako što smo predstavili javnosti, najljepši lukavački fudbalski klub, ovog vikenda idemo korak dalje. Naime, ŽFK Radnički, igra svoj prvi susret, i to u SD u Lukavcu, a za protivnika ima ŽFK Gradina iz Srebrenika.

U Sportskoj dvorani u Lukavcu će tako, u terminima od 11:30 do 14:00, biti odigrano nekoliko susreta između pomenutih timova. Riječ je o prijateljskim susretima, različitih generacija djevojčica koje će na taj način svojim sugrađanima predstaviti svoj klub, te svojim umijećem pokazati da ženski fudbal u Lukavcu zaslužuje pažnju. Vrijedi napomenuti i to da sutrašnje gošće iz Srebrenika, već imaju ogromno iskustvo igranja u najjačem rangu omladinskog i seniorskog ženskog fudbala u BiH.

U prvom, historijskom susretu za Radnički će sutra nastupiti: Adna Damadžić, Anja Čanić, Emina Kasumović, Adelisa Harbaš, Azra Mehić, Selma Mehić, Elma Mehmedović, Amina Mujić, Amila Pištoljević, Marina Pavić, Ajna Sokolušić, Jasmina Halilović, Alisa Tufekčić, Elma Mujkić, Berina Imamović, Mirnesa Kurtić, Merima Aličkanović, Zerina Mehinović, i Zerina Hamzić.

Dakle, sutra svi u dvoranu na zvanično predstavljanje ŽFK Radnički Lukavac, od 11:30 do 14:00.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments