fbpx

Promjene: Amir Turkić novi stari predsjednik NK Mladost Puračić

1 min. za čitanje

Sada je imenovan Odbor za stabilizaciju kluba koji se natječe u 2. ligi FBiH – Sjever, a koji je u proteklom periodu izvršio uvid u stanje kluba i pripremio izbornu Skupštinu.

Veliki broj prisutnih simpatizera i navijača Mladosti izabrao je novu Skupštinu, a zatim i Upravni odbor i novog predsjednika kluba.

Treba istaknuti da je prethodna Uprava napravila dug u iznosu većem od 6000 KM prema NSTK kao i prema igračima.

10850753_10205425321660853_116589553_n

Za predsjednika NK Mladost Puračić izabran je Amir Turkić koji je vodio klub u periodu od 2010. do 2012. godine i za vrijeme čijeg je mandata klub ostvario plasman u viši rang i vodio bitku za sami vrh u 2. ligi FBIH.

Pored njega Upravni odbor činit će: Enver Suljagić, Enes Dugonjić, Ismet Dugonjić, Sakib Kamberović, Salih Kunić i Mirza Dugonjić.

Za predsjednika Skupštine izabran je Jasminko Dugonjić, a nova Skupština broji 27 članova u kojoj su istaknuti fudbalski radnici, bivši fudbaleri, navijači i simpatizeri Mladosti.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

hahahhaahhaa…sam sebe postavio…Veliki broj prisutnih simpatizera i navijača Mladosti izabrao je novu Skupštinu, a zatim i Upravni odbor i novog predsjednika kluba…26 prisutnih..sad su svi uprava..samo mihad cukile fali.a nova Skupština broji 27 članova u kojoj su istaknuti fudbalski radnici, bivši fudbaleri, navijači i simpatizeri Mladosti….fali jos jedan…..sad im samo ostaje da cekaju vaser i nahapaju se od parking ulaznica i onda rasap sijela…niko kao radnicki soda..

Majaba, mozes li malo glasnije prdit!!

mozda si i ti u upravi pa ti smeta…a prditi mogu i glasnije…hahahaha…pogotovu kad se od fk nk cukile radi…