fbpx

NK Mladost Puračić organizuje “Plavo bijelu noć”

1 min. za čitanje

12980545_954304178017813_1057770554_n (1)Nogometni klub “Mladost” Puračić drugi put ove godine organizira tradicionalnu zabavu “PLAVO-BIJELA NOĆ”.  Nakon što je prva organizovana “PLAVO-BIJELANOĆ” bila na vrhunskom nivou, i dobro posjećena čelnici NK “Mladost” Puračić očekuju da se tako nešto ponovi i ovog vikenda.

Posjetitelje će zabavljati Pink Panter Band, a organizatori su pripremili i bogatu tomobolu. “PLAVO-BIJELA NOĆ” bit će upriličena u Hotelu Lukavac, u subotu 16. aprila s početkom od 19:00 sati. CIjena ulaznice iznosi 10KM, uz dozvoljen unos jela i pića. Svakom kupovinom ulaznice dikrektno učestvujete u pomoći radu našeg kluba.

Također svi gosti na večeri zabave moći će kupiti proizvode klupskog Fan Shopa po promotivnim cijenama.

Sve dodatne informacije vezane za kupnju i rezervaciju karata možete dobiti na dva prodajna mjesta, a to su “Knjižara Sidran”, i “Club America”. Također naš možete kontaktirati i na našoj zvaničnoj Facebook stranici

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

DOLAZIM

Bacen sam u dilemu dali pisati komentar ovdje ili otici na drugi raspravu sa Mirsom.Ali iskorist cu ovdje i ondje.
Prvo cestitka CARSIJI Purackoj na organizaciji PAVO BJELE NOCI To je tradicija koja je ukinuta ali je to zalosno.Ja pamtim vrijeme kada se spremalo na tu zabavu.Kupovale se nove haljine ,Rezerviralo se vrijeme kod frizerki,a mi muski kod nasih majstor Bjesovica i Tikvice za frizure i brijanje ispod koze.Kada su se rezervisale karte mjesecima ranije.Kada se ocekival elita glumacka i muzicka.Kada su djeca u Partizanu na vjezbama i trnzima sa ponosom govorila kako su im roditelji dobili karte.A dogadzaji sa zabave se prepricavali danima.
E to je bio Radnicki sport i organizacija ljudi u Lukavcu. Hvala vam prijatelji iz FK Mladosti na vracanja tradicije Lukavcu koju Lukavcani zaboravise.A sta reci o Radnickom.???? Pozdrav svima Stari covjek sa suzom u oku.

Izvinite mi na greskama u pisanju uzbudzenost i godine cine svoje

Hvala unaprijed