fbpx

Najava: ŽFK Radnički Lukavac-ŽFK Sloboda Tuzla

2 min. za čitanje

Piše:Sadik Sinanović

Ženski fudbal u Lukavcu, kako vrijeme odmiče, zaslužuje sve više pažnje i podrške. Nakon prvog historijskog susreta, kada su se lukavčanke u SD u Lukavcu suprotstavile vršnjakinjama iz Srebrenika, sutra ih očekuje novi dvoboj. U goste im dolazi ŽFK “Sloboda” iz Tuzle.

Imajući u vidu da su tuzlanke “takmičarska” ekipa i da u 1.ligi Federacije BiH zauzimaju solidnu 4.poziciju, onda znamo da je pred našim nogometašicama sutra još jedan veliki izazov. Svakako da u narednom periodu nakon prijateljskih susreta očekujemo i početak aktivnosti na formiranju takmičarske selekcije ŽFK Radnički, te u što skorijem periodu i odigravanje prvenstvenih susreta.

Za ŽFK Radnički u sutrašnjem duelu očekujemo da nastupe :Adna Damadžić, Anja Čanić, Emina Kasumović, Adelisa Harbaš, Azra Mehić, Selma Mehić, Elma Mehmedović, Amina Mujić, Amila Pištoljević, Marina Pavić, Ajna Sokolušić, Jasmina Halilović, Alisa Tufekčić, Elma Mujkić, Berina Imamović, Mirnesa Kurtić, Merima Aličkanović, Zerina Mehinović, i Zerina Hamzić.

U dresu tuzlanske Slobode sutra na terenu očekujemo :Nuna Alić, Amela Zahirović, Irma Jamak, Melisa Memić, Minea Bećirović, Matea Topalović, Tamara Vantić, Nikolina Tadić, Elma Osmičević, Ajla Jahić, Alma Priganica, Belma Đedović, Nela Husarkić i Ajla Memišević.

Susret između ŽFK Radnički Lukavac i ŽFK Sloboda Tuzla počinje u 13:00 sati, u Sportskoj dvorani u Lukavcu.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments