NAJAVA: Futsal Cup Lukavac (FOTO)

1 min. za čitanje

U sklopu priprema za predstojeću sezonu u Prvoj Futsal ligi FBiH, naš MNK Lukavac polako je krenuo sa radom. Predvođeni novim trenerom, dojučerašnjim golmanom našeg tima – Jusom Halilovićem hakleri Lukavca u miru i tišini rade punom parom već dvije sedmice.

Mi im ovim putem želimo uspješan trenažni proces i pripreme, te da ih posluži zdravlje i zaobiđu povrede. Novom treneru Jusi poželjet ćemo uspješan rad i mnogo sreće na novoj funkciji.

Također, u organizaciji MNK Lukavac u petak (08.10.2021 god.), u Sportskoj dvorani Lukavac održat će se i “Futsal Cup Lukavac 2021”.

Gosti na turniru biti će: premijerligaš iz Tuzle, prošlogodišnji viceprvak, popularni Jarčevi, ekipa FC Salines Tuzla City, te dva prijateljska i sportska rivala iz Prve lige, ekipa “Futsal Club Lilium” iz Doboj Istoka i futsaleri MNK Klanac Brčko iz Brčkog. • Turnir počinje od 16:00h, a sigurni smo da nas uistinu očekuju prave futsal poslatice i mnogo dobrog haklanja.

Iz MNK Lukavac pozivaju sve simpatizere i ljude koji su se zaželjeli dobrog futsala da posjete turnir u petak, a ulaz za sve posjetioce je besplatan. – navodi se u objavi na zvaničnoj stranici MNK Lukavac.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
adbanner