fbpx

KUP BiH: Svatovac danas dočekuje Slogu S.H.

1 min. za čitanje

Danas se susretima osmine finala, nastavlja i Kup takmičenje Bosne i Hercegovine. U ovu rundu takmičenja se plasirao i NK Svatovac iz Poljica, koji je najveće ovogodišnje iznenađenje, ali i pravo osvježenje na bh nogometnoj sceni.

Na stadionu Krušici u Poljicu, Svatovac će voljom žrijeba dočekati ekipu Sloge iz Simin Hana koja je takođe osvježenje nogometne scene, sa velikim brojem provjerenih i zvučnih imena. Sloga je trenutno drugoplasirani tim Prve lige Federacije i jedan je od glavnih kandidata za promociju u Premijer ligu. Svatovac nastavlja sa odličnim partijama u Kupu i  već su ostvarili veliki uspjeh, ali bi svakako plasmanom u četvrtfinale zaokružili svoju dobru predstavu.

Susret u Poljicu počinje od 15:00 sati, a cijena ulaza je 4,00 KM.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

sramota da jedan sportski dogadaj koristite za vrijedanja nacelnika, dokle ide pamet botova SDA nism mogo vjerovati.Fudbalerima i upravi kao i vjernim navijacima zelim plasman u naredno kolo, naprijed Svatovac idemo dalje

Prije zvaničnog početka današnje utakmice na stadion u Poljice dolaze predstavnici SDP-a Lukavac Edin DElić sa svojim savjetnikom Azizom Čačkovićem da podijele garnituru dresova, kupljenu od para iz Opštinskog Budžeta!!! Naravno garnituru dresova će podijeliti fudbalerima “SLOGE” u znak podrške pred Opoziv!