fbpx

FK Radnički Lukavac: Puštene u prodaju polusezonske ulaznice

1 min. za čitanje

Pauza između dvije takmičarske sezone i u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine grupa Sjever polako se privodi kraju.

Pripreme fudbalera su završene, a za vikend nas već očekuju prvi ligaški susreti. U prvom kolu na Jošiku, FK Radnički dočekuje novog drugoligaša ekipu Orahovica 74.

Početkom sedmice su iz FK Radnički obavijestili sve svoje navijače da su u prodaju puštene polusezonske ulaznice po cijeni od 20 KM, a iste se mogu kupiti u prostorijama kluba ili pozivom na broj 061 749 835 (Mirzet Karić, sekretar).

Ovim putem pozivamo sve naše navijače, simpatizere, ali i sugrađane da na ovaj način iskažu podršku našem klubu, ali i našem radu i borbi za bolji Radnički. Napominjemo da kupljenom, polusezonskom ili pojedinačnom kartom, direktno pomažete rad našeg kluba i na taj način postajete dio naše borbe za stabilnost FK Radnički.” – poručili su iz FK Radnički.

17.august, 17:30, stadion Jošik
FK Radnički Lukavac – NK Orahovica 74

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Da li polusezonske vaze i za sve evropske utakmice?
Do cega ste dotjerali klub. Da po njemu uriniraju seoski klubovi koji su samo mogli sanjati da osjete travnjak fk Radnicki.

Fuj.

16 klubova je u Ligi, 30 kola za odigrati, polusezona 15 kola, neka je od toga 7 domacih utakmica.
Sada ide racunica:
20km (Polusezonska ulaznica) / 7 (Domacih utakmica)
je manje od 3km po utakmici
Gdje je ovdje stabilnost?
Ovo bi ustvari bio prevelik zalogaj i za onoga sto snima Survivor.

Cuj pa zar FK Radnicki jos postoji. Znam da ima stadion ali oni jos uvijek treniraju. Ja vidim samo malu djecicu pjetlice kako marljivo trce i ganjaju se a prvi tim ja mislio da su ga raspustili ko skupstinu BiH. Nisko ste vi pali i nikad vise onog starog Radnickog koji je bio u rangu sa Slobodom i drugim premijer ligasima a sad sa ovim seoskim klubovima i da stvar bude gora najcesce i izgube utakmicu i to na Josiku. Ma sramota da veca nemoze da bude.