fbpx

18 medalja za KK Sensei sa dva međunarodna takmičenja iz Banja Luke i Zvornika

3 min. za čitanje

Mladi takmičari KK Sensei su ovog vikenda učestvovali na dva međunarodna takmičenja: “Castra open” u Banja Luci i “Zvornik open” u Zvorniku.

Prvog dana vikenda, takmičari KK Sensei su se takmičili na “Castra open” u Banja Luci, gdje su se suočili s 47 klubova iz Bosne i Hercegovine i regije, sa ukupno oko 550 takmičara. Osvojili su ukupno 5 medalja: 1 zlatnu, 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

Zlatnu medalju je osvojio Adin Hodžić u kategoriji borbi za takmičare starije od 11 godina, težine preko 50kg.

Srebrne medalje su osvojili Eldar Ikanović u kategoriji borbi za takmičare starije od 11 godina, težine do 45kg, i Edin Delmanović u kategoriji borbi za takmičare starije od 13 godina, težine do 55kg.

Bronzane medalje su osvojile Nejla Ikanović u kategoriji kate za takmičare starije od 7 godina, te Ines Mujanović u kategoriji borbi za takmičare starije od 13 godina, težine do 45kg.

Drugog dana vikenda, u Zvorniku se okupilo oko 400 takmičara iz 42 kluba iz Bosne i Hercegovine i regije. Takmičari KK Sensei su donijeli kući čak 13 medalja: 3 zlatne, 3 srebrne i 7 bronzanih medalja.

Zlatne medalje su osvojili Eldar Ikanović u kategoriji borbi za takmičare starije od 10 godina, težine do 45kg, Edin Delmanović u kategoriji borbi za takmičare starije od 13 godina, težine do 55kg, i Džana Oštraković u kategoriji kate za takmičare starije od 10 godina.

Srebrne medalje su osvojili Armin Halilović u kategoriji borbi za takmičare starije od 11 godina, težine do 35kg, Maida Babajić u kategoriji borbi za takmičare starije od 12 godina, težine do 50kg, te Sedin Delmanović u kategoriji kate za takmičare starije od 7 godina.

Bronzane medalje su osvojili Armin Halilović u kategoriji borbi za takmičare starije od 12 godina, težine do 37kg, Amna Oštraković u kategoriji borbi za takmičare starije od 11 godina, težine do 36kg, Naida Ibrica u kategoriji kate za takmičare starije od 6 godina, Nejla Ikanović u kategoriji kate za takmičare starije od 7 godina, Amna Oštraković u kategoriji kate za takmičare starije od 11 godina, te Adna Alić u kategoriji borbi za takmičare starije od 12 godina, težine preko 50kg.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments