fbpx

Napreduje gradnja stambeno-poslovnog objekta Stadion 1

2 min. za čitanje

IMG283

IMG287

Završetak gradnje i useljenje je planirano za 15. april naredne godine. Iza projekta koji će promijeniti izgled ovog mirnog dijela Lukavca stoje privatni investitori Damir Ibrahimagić, Siniša Aba i Boris Aba. Kako navode investitori, ova moderna građevina će dati poptuno novi vizuelni izgled i siluetu ovom dijelu Lukavca. Lukavački arhitektonski ured Cubus je odgovoran za planiranje i arhitektonski nadzor ovog objekta, a radove izvodi firma Tom Cat iz Tuzle.

IMG282

O objektu

Samu lokaciju objekta karakteriše mirno okruženje i vlastiti parking. Objekat se sastoji od 5 etaža. Prizemna etaža je rezervisana za 11 garaža opremljenih automatskim vratima i dva luksuzna poslovna prostora. Ostale četiri etaže su stambene.

MODEL 1

Na svakoj etaži se nalaze 3 dvosobna i 2 trosobna stana neto kvadrature od 51 m2 do 71 m2. Svaki stan će biti opremljen protuprovalnim vratima, klima uređajem, te će posjedovati vlastiti priključak na struju, vodu i grijanje. Objekat pored komunikacijskog posjeduje i požarno stepenište.

MODEL 3

MODEL 2

Zbog tehničkih karakteristika i vrhunske kvalitete ugrađenih materijala, objekat se svrstava u niskoenergetsku klasu građevina.  Objekat će biti priključen na centralno gradsko grijanje. Kontrola ulaza se vrši putem interfona i videonadzora sve četiri strane objekta sa mogućnošću nadziranja na TV prijemniku u svakom stanu.

Lokacija

Objekat se nalazi na križanju ulica Bosne Srebrene i 25. Novembar (kod fudbalskog stadiona Jošik) u Lukavcu. U neposrednoj blizini objekta nalaze se Dom Zdravlja, Osnovna škola, Srednjoškolski centar, trgovački centar Konzum, Bingo market, Općina, MUP.

Informacije i prodaja

Ukoliko želite saznati više informacija o Objektu Stadion 1 ili kupiti jedan od preostalih stanova, to možete učiniti putem telefona pozivom na 061-296-869, naše internet stranice www.objekatstadion.com ; ili putem našeg facebook profila http://www.facebook.com/objekat.stadion

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

E ako je mup blizu…..

Dvosoban od 51m2 ??????????????????????????????????????? Ne mogu da se nacudim

Bice to odlicno….Lagano al sigurno Lukavac ide ka vrhu od najljepsih Opstina…..

Pa gdje ovo ide u rubriku vijest dana ,nigdje veze al hajd nije vam prvi puta navikli smo.

Cuj u neposrednoj blizini mupa, konzuma, opstine…:)…

Jel ovo u Huskicima