fbpx

Delegacija Općine Lukavac na druženju povodom Božićnih praznika u Krtovi (FOTO + VIDEO)

1 min. za čitanje

Na poziv rukovodstva mjesne zajednice i sveštenika SPC Jelenka Lazića u Krtovi je održano tradicionalno druženje povodom Božićnih praznika i pravoslavne Nove godine, na kom su domaćini ugostili delegacije opština Petrovo i Lukavac, kao i efendiju iz Puračića Mervana Mrahorovića.

Delegaciju opštine Lukavac predvodio je načelnik Edin Delić a na čelu delegacije opštine Petrovo bio je predsjednik Skupštine opštine Brano Marjanović.

U opuštenoj atmosferi, druženju i razgovoru, prisutni su razmijenili praznične čestitke i jedni drugima poželjeli puno zdravlja, sreće, uspijeha, mira, razumijevanja i sloge.

Opšrinije u video prilogu RTV Lukavac emotivoanom u emisiji LTV aktuelno:

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

JEl ovo međureligijsko Vijeće ili delagacija Opštine?
E pa i ove hodže su otišle u qratz više, hodaju sa… ma bjež ba…jebo ovo haj što nema na glavi ništa , haman je i u glavi potanko sktoz…

Lafinas se ufuro da je i ove godine on Božić Bata …

Selamualejkum Brano moj posteni preposteni. Alejkumuselam Edine moj dobri.

“U opuštenoj atmosferi, druženju i razgovoru, prisutni su razmijenili praznične čestitke i jedni drugima poželjeli puno zdravlja, sreće, uspijeha, mira, razumijevanja i sloge.”Ovo je vrh :”…prisutni su RAZMIJENILI PRAZNICNE CESTITKE… za Bozicne praznike i pravoslavnu Novu godinu !”