fbpx

Općina Lukavac: Održan sastanak sa investitorima iz Saudijske Arabije

1 min. za čitanje

Jučer je u Kabinetu načelnika Edina Delića održan sastanak sa grupom investitora iz Saudijske Arabije.

Razgovor sa investitorima obavio je sekretar Općine Lukavac, Enes Numanović i savjetnik načelnika Edina Delića, Aziz Čačković.

Na sastanku je razgovarano na temu potencijalne gradnje hotela i apartmanskog naselja na jezeru Bistarac, za šta su investitori primarno zainteresovani.

Dogovoreno je da se u narednom periodu intenziviraju ovakvi sastanci, obzirom da je investiranje obostrani interes.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
14 komentara
Subscribe
Notify of
14 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Jesu li ove “investitore” pokupili sa autobuske stanice u Tuzli?

Od ekoloskog izletista do nelegalnog arapskog naselja.

Ovaj u kacketu je Ramiz glista iz samacke.

Oplakah od smijeha. Baš si me slatko nasmijao.

Arapska bagra…

Sve te investitore u Bistaracko jezero.-AMEN samo me interesuje ,ko ih salje da ,stvaraju nemir medju narodom.Da nece mozda sagraditi jos jedan Islamski centar na jezeru.NEMOJ TE ME KRIVO PROTUMACIT;hvala.

Fikro nitna

Samo jos onaj prevarant H.F. fali i da se krene sa kamen temeljcem
Upoznali jos neko arapa da nije varalica
Nosi te ta *** odakle su dosli sto dublje u pijesak

Prvo Malinjak,pa Bistarac pa ce i Spreca kod GIKIL-a ,hoteli i apartmanska naselja-elitni turizam i tako dalje i tako redom.

Sve “biznismen do boznismena” a mozda dodje i neki seik.Meni ovi lice na izbjeglice.Djel ih samo nalazi…Simptomaticno je da ovoga puta On nije bio nazocan i “opuco sjebic”.Da tu ima imalo ista ozbiljnog,ne bi ga mog'o masit krupni kadar.Dobro, za Malinjak dos'o “ozbiljni biznismen” sa jos ozbiljnijom suprugom bez prebijene pare u dzepu.A sad Bistarac i Saudijska Arabija !

Poletili svi da se nadisu cista zraka i napiju ciste vode, jer u Arabiji toga nejma. Prvo ce gosti-turisti na Malinjak da se zabavljaju,pa onda u Bistarac da uzivaju u luksuzu i blagodetima kristalno ciste jezerske vode.Ma, vazdusna banja u sesnes!Poslije ce krenu't da obidju cuveni obelisk u Puracicu i na kraju najmodernijim katamaranom od brane do Poljica…

I dalje:”Dogovoreno je da se u narednom periodu intenziviraju ovakvi sastanci, obzirom da je investiranje obostrani interes.”I to je istina,eno hin na Bliskom Istoku ceka najmanje 250 000 .Bice navale da “biznismeni” uloze svjezi kapital u Bistarac,Malinjak i ostale buduce elitne destinacije! Narode moj ,kampanja predizborne zajebancije se nastavlja…

Bravo Milenko!

Nema se šta tvom komentaru plaho za dodati…osim da me baš interesuje na kojem je jeziku ovaj Čučković “obavio razgovor” sa biznismenima iz Saudijske Arabije? …jer ne zna Engleski, a beli kao dokazani komunista nije išao u mekteb? Znači bundoglav je ove investitore pustio da se igraju pantomime sa njegovim posilnim hahaha koji seronja…Arapi u Opštini, a ON u Petrovu …slavi Kinesku Novu Godinu uz Bože Pravde…humoreska je To od lika strašno…

Na NEMUSTOM,prijatelju,na NNWMUSTOMqr …

Poslije uspijesnog sastanka o jos jednom zakljucenom projektu ,otisli su na zakusku u Krtovu na krtinu,bez kosti…

Bravo Milenko! Sve si dobro napisao..

Hvala, @ Camorra ! On nam daje svakodnevno toliko materijala,da nije bas ni tesko nesto”nabosti”.