fbpx

“Potres” u SD BiH: Poslije Mahovkića, ostavke podnijeli Denisa Husić i Jasmin Memišević

1 min. za čitanje

Kako smo prije nekoliko trenutaka pisali, ostavku na sve funkcije u SD BiH danas je podnio Jakub Mahovkić, predsjednik SD BiH OO Lukavac i vijećnik u OV Lukavac.

Da “Ne cvate cvijeće ni u naše preduzeće” pokazuju i ostavke drugih članova.

Neslužbeno saznajemo da je predsjednica Foruma žena SD BiH OO Lukavac, Denisa Husić podnijela ostavku na sve funkcije, a to je učinio i Jasmin Memišević, koji je obavljao funkciju sekretara, donedavno uposlenik JP RTV Lukavac.

Povodom ostavki još uvijek se nisu oglasili iz SD BiH. Ostaje da vidimo da li će biti još ostavki i šta će biti na sjednici Gradskog vijeća, koje je prema rasporedu u utorak, 28. Juna.

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Početak rušenja Velike Piramide Malog Faraona počinje iz temelja…

Dobri Milenko on je nama unistio Lykavac sa svojim glupostima i inatom . Zavadio je opcinu sto se kaze brat sa bratom ne razgovvara , potrosio milione a glavne probleme nije rijesio voda , zagadjenost , ceste i otvorio svoj biro sd za zaposljavanje

Vidili ljudi da sa ovim lafinasem delicem se nemoze . Delic da je pobijedio Niksica sada bi sjedio u Sarajevu i bio prdsjednik sdp i to je bio prvi znak da njega Lukavac i Lukavcani ne interesuju . Nemamo vode , najzagadjeniji grad , zaposljava samo svoje robove ….

A prije njega sve smo to imali? On je za 6 godina mandata zavio Lukavac u crno po Vama, a ovi za 30 godina su po Vama bili OK? Pitam za druga!

Drug ti pravi drug ili ono “druzite” se

Meho 🏳️‍🌈