fbpx

Jakub Mahovkić podnio ostavku na sve funkcije u SD BiH

1 min. za čitanje

Jakub Mahovkić, vijećnik u OV Lukavac i predsjednik OO SD BiH Lukavac, nezvanično saznajemo, danas je podnio ostavku na sve funkcije u stranci.

Kako saznajemo, učinio je to nezadovoljan svojim mjestom na izbornoj listi SD BiH za predstojeće Opšte izbore. Naime, Mahovkić je imao velike ambicije i želje da bude što bolje pozicionirani kandidat na listi za Skupštinu TK, ali izgleda da su mogućnosti jedno a želje drugo.

Mahovkić je penzionisani pripadnik ARBiH, a po struci rukovaoc rudarske mehanizacije (KV radnik) do sada je bio član SDP BIH i SD BIH.

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Daleko si dogurao druze za jednog rukovaoca rudarske mehanizacije.

HAHAHAHHAH , ode Deliceva desna ruka…

🤣 izheba Delic i ovog delegata..hahahaha

Jakub se precijenio, ovako je postavljen gdje treba.Neka slika sada labudove i svoj paradajz. Delicu postavi Aljukica na celo stranke il nekog tih kvalifikacija.

Slična sudbina čeka mnoge koji su populističkog autokratu uzdigli na pijedestal apsolutiste koji svoje “uposlenike ” tretira kao sredstva ze jednokratnu uporabu.
Ima i ona narodna:”sam upo,sam se ubio…”

sadio tikve s šejtanom pa mu glavu razbilo, ili poljubio ga viši mu dementor, što bi rekao predsjednik milanović…no, ima sad priliku za povratak.

a što se tiče delića – taj je pravi dedžal, naći će sebi nove sljedbenike jer je danas masa pripametnih koji su željni dokazivanja, a on će opet izmigoljiti, ko zna, možda u više nivoe vlasti na, recimo, narednim općim izborima.
od delića se insan može sačuvati samo učenjem Fatihe