Općina Lukavac ubjedljivo najmanje aplicirala sa projektima za sredstva iz vodnih naknada

1 min. za čitanje

Prihod od općih i posebnih sredstava ubranih po osnovu vodnih naknada u Tuzlanskom kantonu u 2017. godini iznose 4.247,202 KM. Ukupni prihodi u 2016.godini iznosili su 4.070,792 KM, što je relaliziralo povećanjem od 4,01%.u odnosu na plan.Dobrom realizacijom projekata na TK najviše se mogu pohvaliti općine Banovići i Živinice, zbog najviše provedenih tendera, dok su za razliku od navedih, općine Lukavac i Kalesija gotovo bez ikakvih rezultata i pomaka po ovom pitanju.

PROGRAM ULAGANJA SREDSTAVA VODNIH NAKNADA U OBLAST VODOPRIVREDE U 2017. GODINI

 

Podijeli ovaj članak
7 komentara
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Pa nama To i ne treba , naš Načelnik Bundoglav će da organizuje niz donatorskih večera a u sklopu još većeg niza tribina na kojim će da skupi pare za kupovinu vodene amfibije za čišćenje

naravno,zna se “otkle”je premijer,a jedan od projekata koji izvode bOnovićani je i istresanje jalovine u našu Turiju

Nije lose

Ima li podatak koliko je Općina Lukavac u zadnjih recimo 10 godina uzela novaca od donatora i uspješno odradila projekata? Ne vidim nista lose u tome što se evo danima tema po tema otvara i pokušava da ukaze na neki nerad ili nesto slicno. Manite se populizma, budite konkretni i konstruktivni. Načelnik ima i imat ce podršku jer pametan i pošten čovjek, a narod se takvih zaželio, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadao.

Da nije smiješno bilo bi žalosno. Sve uspjehe zeleni pokušavaju prepisati Mujkiću (pogotov stranačko glasilo od portala 047) a sve loše stvari Deliću. A neka mi samo neko argumentovano kaže da je za vrijeme Mujkića u istom periodu uradilo ovoliko poljubit ću ga u zelenu guzicu.

neutralni..pa i jesu sve mujkićevi projekti…samo treba izac u jvanost sa dokazima..nije problem sto se realizuju za vrijeme delica..problem je sto se on hvali njima i slika svakodnevno…eh za to moras biti onaj ljigavaac najveci i zato ga treba pljuvati jer nema karaktera da bude cojk pa prizna de je njemu doslo samo na potpis……….

Neutralni
Molim vas objasnite nam sta je to “ovoliko” uradeno otkako je Delic na vlasti.Navedite bar dvije stavke,i ako ste u pravu skidam vam kapu

adbanner