fbpx

Nedžad Nuhić demantovao prelazak u Našu stranku

2 min. za čitanje

Nakon objave na našem portalu da je Nedžad Nuhić Pečo (SD BiH) najozbiljniji kandidat za mjesto povjerenika GO Naše stranke Lukavac, primili smo demant koji ćemo u nastavku objaviti bez korekcija.

Ovim putem želim da demantujem tekst na Vašem portalu i odbacim bilo kakvo povezivanje moga imena i mog političkog djelovanja sa GO Naše stranke Lukavac. Politički sam angažovan u SD BiH gdje sam član GO SD BiH Lukavac i vijećnik u aktualnom sazivu Gradskog vijeća Lukavac i svu svoju energiju i znanje ulažem u dalji razvoj SD BiH GO Lukavac. U nadi i sa željom za objektivnim informisanjem javnosti očekujem da objavite ovaj demant. GO Naše Stranke želim da što brže uspostave organe stranke i demokratskim putem izaberu predsjednika, takođe želim puno sreće i uspjeha u budućem radu. Nedžad Nuhić

Odgovor portala

Želimo ponoviti da je naš portal od izvora bliskim SD BiH i Našoj stranci saznao da je Nuhić dobio poziv sa obje strane da postane novi povjerenik, ali je to mjesto odbio. Također, prethodne sedmice Nuhić je ponovo dobio poziv, ali je ovim demantom ponovo odbio povezivanje sa Našom strankom. Drago nam je što Nuhić to nije negirao. Biće zanimljivo pratiti koga će rukovodstvo Kantonalnog odbora Naše stranke postaviti u povjereništvo, a posebno će biti zanimljivo pratiti iz koje stranke će biti urađen transfer jer dugogodišnje članstvo i odani članovi Naše stranke više nisu poželjni.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments