fbpx

Nedžad Nuhić Pečo povjerenik Naše stranke Lukavac!?

2 min. za čitanje

Nakon što je zbog saradnje sa SDP i NIP-om ugašen GO NS Lukavac i zatvorena kancelarija, po svemu sudeći novi odbor će uskoro početi sa radom, ali pod novim rukovodstvom.

Kako saznajemo iz dobro informisanih izvora, u toku je potraga i vode se razgovori sa kadrovima drugih stranaka, koji su spremni prihvatiti mjesto u povjereništvu GO NS Lukavac.

Jedan od najozbiljnijih kandidata za to mjesto je Nedžad Nuhić Pečo, vijećnik u aktuelnom sazivu Gradskog vijeća i član SD BiH, prethodno predsjednik OO DF Lukavac. Kako neslužbeno saznajemo, njemu je krajem mjeseca oktobra ponuđeno mjesto povjerenika, ali je isto odbio. Sada je ponovo dobio poziv i čeka se odgovor ili bolje rečeno dogovor…

Zanimljivo je da rukovodstvu Kantonalnog odbora Naše stranke u potrazi za predsjednikom povjereništva pomažu visoko rangirani kadrovi SD BiH Lukavac, što samo govori da će novi odbor Naše stranke Lukavac sačinjavati članovi SD BiH, a ne dugogodišnje članstvo i odani članovi Naše stranke.

Ovim će Gradski odbor Naše stranke postati jednim dijelom SD BiH i na taj način sigurno dati podršku aktuelnom gradonačelniku na predstojećim lokalnim izborima.

Naša stranka će ovim potezom konačno dobiti vijećnika u Grada vijeću Lukavac, a sporazum o formiranju Trojke u Lukavcu će postati prošlost.

Uskoro će biti poznato više informacija.

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Al ih ovaj izmijenja, a na gradskom vijeću ni mukajet.

Sredi delic fortu i ugasi nasu stranku hahaha svaka cast glavonja, sada imas dvije stranke u lukavcu

Da nije žalosno bilo bi smiješno. Ma mi smo dno dna. Ej što nisam mlađi da odem iz ove vukojebine i javno vas ( političke “moćnike” ) pošaljem u 3pm.Ovako moram tajno.

Kako mijenja stranke kao BOSNA selektore sad jos da zaposli PUNCA da mu bude sekretar

Koji jad od stranke trebas bit da zoves clanove drugih stranaka i preletace da ti osnuju odbor i kao bice on odan hehe debilizam hehe jos se odreknu onih jadnih clanova u lukavcu koji su pristali jiti clanovi ove tkz.stranke

N edžad N uhić
samo jedno veliko
N N

Nedžad je Institucija !!!
Kapa do poda šta god On odabro !