Nagradna igra: Pronađi inkasanta i osvoji godišnju parking kartu!

1 min. za čitanje

1.Decembra 2021. godine u Lukavcu je kao velika vijest objavljeno da počinje naplata parkinga. Zbog odličnog odziva građana i riješenog problema nelegalnog parkiranja, preduzeće “Putevi i komunikacije d.o.o. Lukavac” odlučili su nagraditi sugrađane.

Ovom nagradom igrom želimo nagraditi povjerenje građana zbog uspješnog poslovanja u proteklih nešto više od mjesec dana. Naš metod naplate putem inkasanata se pokazao opravdanim, građani nigdje na ovaj način ne mogu plaćati parking i uštedjeti jer često inkasante ne možete da pronađete. Riješili smo problem parkiranja, sve se poštuje, nema “divljeg” parkiranja i mislimo da smo uspjeli. Više ne spominjemo uvođenje aparata za naplatu i uređivanje parkinga jer ovo je pravi potez, izjavili su za naš portal iz preduzeća Putevi i komunikacije i pojasnili nam o kojoj je nagradnoj igri riječ.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da se potrudite i pronađete inkasanta, napravite selfie i isti objavite na svom Facebook profilu sa oznakom #OvoJeLukavac

Slučajnim odabirom biće nagrađeno 5 fotografija sa godišnjom kartom parkiranja na području Lukavca.

Znamo da ovo nije ni malo lagan zadatak, ali nagrada nije mala.

*Tekst je satiričnog karaktera.

Podijeli ovaj članak
6 komentara