fbpx

LDS BiH uputio inicijativu OV Lukavac i načelniku Edinu Deliću

0 min. za čitanje

7. Februara povjerenik LDS BiH općinske organizacije Lukavac, Mihad Sakić, uputio je Općinskom vijeću i načelniku Edinu Deliću inicijativu za usvajanje Deklaracije o stanju opasnosti za klimu i okoliš u BiH.

O predloženoj inicijativi vijećnici bi trebali da se očituju na narednoj sjednici OV Lukavac, koja će biti održana 18. februara.

O deklaraciji smo prethodno već pisali i možete je pročitati – OVDJE

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Deklaracija o stanju klime upućena..načelniku?
Deliću, klimaš moj , kako ide u tebe ovo oko ove inicijative…imal pomaka?

Ima ako mu Sakic stari partijaner (sve moguce stranke izmjeno) uputi dopis.
On je imao uticaja i kod Milosevica a kamoli da nema kod ovog naseg prdonje. Moze Sake sve , njegova deklaracija ce sama da smanji opasnost klime. ..
jooooj Hamo vidi im glava.. na slici… i ono naslo nesto rijesavat , palamudit, slatka im djabna para iz budzeta. Pa nesto ko fol da rade. sve ubleha do ublehe i cude se sto im mladi odlaze.

Imal deklaracije o zapisljavanju ljudi, povecanju placa…ne prazbu slamu valjate

Ljudi moji ja kad ovog Sakica vidim, kosa na glavi me zasvrbi. Jel moguce da cojk moze ovoliko da trazi fotelju kroz ove kvazi partije! Hukile se zado da bude vidjen.

Sta je ovima na pameti cuj klima,narod vam nema sta jesti socijalan pomoc 50 km,djeciji doplatak 15 km.Vamo problem klima na prvom mjestu.Oduzimate vrijeme takvim temama mozda bi ko imao nesto pametnije za predloziti.Recimo prvi odlazak lukavcanina na Mars?

Mihad Hukile Sakić napustio Rahmetli stranku došao u Rahmetli stranku