fbpx

Večeras sa balkona i prozora aplauzom nagradimo ljude u bijelom!

1 min. za čitanje

“Aplauz doktorima i medicinskim radnicima” globalna je kampanja na društvenim mrežama kojom građani u zemljama pogođenim korona virusom izražavaju podršku izlaskom na balkone i aplaudirajući doktorima, medicinskim radnicima.

Na društvenim mrežama kruže slični videozapisi iz Italije, Španije, Njemačke, Francuske i zemalja regije.

Ovim putem pozivamo sve Lukavčane/ke da večeras u 20 sati izađu na balkone i prozoe i na taj način pruže podršku doktorima, medicinskim radnicima, apotekarima, ali i svim drugim koji vrijedno rade i na usluzi su građanima tokom aktuelne pandemije korona virusa.

Akciji će se priključiti i članovi Crvenog krsta.

Podijeli ovaj članak
11 komentara
Subscribe
Notify of
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Evo sav sam se najezio

Seljakluk do bola. Isti ovi koji su sinoc pljeskali, sutra ce kad ovo prodje na kahvi sa konom reci kako doktori nemaju pojma i samo pare uzimaju od naroda. Licemjerno zar ne.

A sta je sa ljudima koji su na slici, a koju ste usput kopirali?
Radnicima u marketima,vozacima,vatrogascima,policiji,komunalcima,rudarima,mehanicarima….koji moraju isto da rade i pune dzepove direktorima???
Sta je sa njima?
Radnici u Bingu padose s nogu. Njima treba pljeskati sa balkona i prozora.

policijski sat je mjera širenja straha i panike – kao da virus hoda samo noću?! a miruje danju?!
pametnije je podijeliti (može i prodati) svima maske i drugu zaštitnu opremu, da se obavezno nosi u javnosti, a ne zabraniti kretanje!!!

Ima jedan iz Seljanke 2, procikuje se sivonja, ko da ga ko zlostavlja

?

Kako ba aplaudiranje, ko meni aplaudira sto radim u rudniku, oni su placeni za to sto rade, godinama lezanje, sad malo ovo oko epidemije, pa to him je poso, sto nijesu ucitelji bili sad bi onlajn drzali casove. A kad smo kod ove onlajn skole, ovo je super, jedan ucitelj za cijeli kanton, eto ustede u zaposljavanju

A, moglo je bolje… https://youtu.be/kjck6d_5GRc

Sevdalinka i dr.Sajo lijece sve i ubijaju viruse..https://youtu.be/6N7OgVQphns

Ajmo jedan aplauz sa vise optimizma za nase doktore. Zasluzili su oni to , testirali su na desetine hiljada potencijalnih zarazenih, tako su prijatni i uljudni kad se dođe u Dom da je to za svaku pohvalu..

Sto bi reko’ Zmaj bajgi?
Steta. Ne mogu se bubat u nocnim.