fbpx

TEHNOGRAD-company d.o.o. VAM NUDI UŠTEDU PREKO 10.000KM za Vaše stambeno riješenje u Lukvacu!

2 min. za čitanje

𝐒𝐓𝐀𝐌𝐁𝐄𝐍𝐎-𝐏𝐎𝐒𝐋𝐎𝐕𝐍𝐈 𝐎𝐁𝐉𝐄𝐊𝐀𝐓 ”𝐍𝐎𝐕𝐀” 𝐮 𝐋𝐮𝐤𝐚𝐯𝐜𝐮
Novi standardi gradnje u Lukavcu i idealna lokacija za lagodan svakodnevni život. U toku je posebna LJETNA PONUDA stanova sa popustom od 5% koji Vam nudi ukupnu uštedu preko 10.000,00 KM. Bilo da želite garsonjeru, dovosoban ili trosoban stan, TEHNOGRAD-company d.o.o. Vam nudi jedinstvenu priliku kupovine stana u novogradnji.

U toku su radovi na objektu, te je krajnji rok planiran za 2026. godinu. Samim tim, imate mogućnost prilagođavanja stana po Vašim željama uz konsultacije sa iskusnim projektnim timom. Ovo predstavlja veliku prednost kupovine stana koji je u izgradnji.

Lokacija: Objekat će se nalaziti na adresi Ul. Kulina Bana, pored Doma zdravlja Lukavac, a svi važni sadržaji potrebni za svakodnevni život, te koji omogućavaju kvalitetnu organizaciju porodičnog i individualnog života nalaze na udaljenosti od pet minuta. Imamo još jednu super vijest za Vas!

Prodajni tim TEHNOGRAD-company d.o.o. organizuje PRODAJNI DAN u Lukavcu u ponedjjeljak 24.06.2024., te ćete ih moći posjetiti na njihovom gradilištu i detaljno se informisati o kupovini stana ili se čak odlučiti da kupovinu bez da dolazite u Tuzlu u njihovu direkciju.

𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐣𝐢:
Lokacija: Ul. Kulina Bana, iza Doma zdravlja (gradilište)

𝐃𝐚𝐭𝐮𝐦 𝐢 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞𝐦𝐞: 𝟐𝟒.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒. 𝐨𝐝 𝟎𝟗:𝟎𝟎 𝐡 𝐝𝐨 𝟏𝟒:𝟎𝟎 𝐡
Vaš TEHNOGRAD-company d.o.o. Tuzla

Za sve informacije o prodaji kontaktirajte na:
035/252-642 ili nas posjetite na adresi Fra Grge Martića 8. 75000 Tuzla.
Sigurna i kvalitetna gradnja!
TEHNOGRAD-company d.o.o Tuzla

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments