Osvoji dvije ulaznice za Robinzon party sa Tomcraftom!

2 min. za čitanje

1017682_576682095707695_1405152534_n

Započeli smo ga na najbolji mogući način uz proslavljenog Kaiserdisca, a nastavljamo sa planetarno popularnim Tomcraftom. Ovaj hedlajner, DJ i producent najbolja je preporuka svima koji vole samo najbolje i koji su na to već navikli od Robinzonovog tima. Za njih je svaki party novi izazov i za avgustovski, rođendanski party pripremaju vrhunski audio-vizuelni doživljaj. Na najljepšem dijelu obale Jezera Modrac bit će smješten fantastičan stage, opremljen Line Aray audio sistemom ogromne snage i vizuelno upotpunjen Martin moving heads sistemom, LED topovima i ekranima.

Vrhunac večeri bit će pojavljivanje Tomcrafta, praćeno specijalnim efektima, koji će preuzeti kormilo od izvrsne posade, koju će činiti najbolji lokalni DJ-evi.

Tomcraft, pravim imenom Thomas Brückner davne je 1995. izdao svoj prvi singl ”This Is No House” i vinuo se među vodeće DJ-e tadašnje njemačke scene kao što su Sven Vath, Westbam ili Paul Van Dyk. Singlom “Loneliness” iz 2003., koji je prodan u stotinama hiljada primjeraka, Tomcraft postaje svjetski poznat te njegove remikseve traže velikani kao što su: Pet Shop Boys, Dave Gahan ili Sonique. U skoro 20 godina karijere, Tomcraft je izdao šest albuma, preko 20 singlova i nekoliko kompilacija, a ujedno je osnovao i vlastiti label Great Stuff Recordings kako bi promicao umjetnike srodna zvuka.

Njegovu posadu činit će: DJ Eduy, DJ Emir H., DJ Cycle Six, DJ John Doe i DJ Vanyano; koji pripremaju specijalan program za ovu nevjerovatnu noć.

Lukavački info portal | SodaLIVE.ba nagradit će putem ovog članka i Facebook aplikacije 40 ulaznica!

Šta je potrebno uraditi?

  • Napišite Facebook komentar ispod ovog članka: SodaLIVE.ba me vodi na ludi provod uz Tomcrafta
  • Objavljivanje imena dobitnika 7.8.2013. u 23:00 sata.

Deset komentara sa najvećim brojem lajkova/like-ova osvaja po dvije ulaznice!

Svoj paket od dvije ulaznice možete osvojiti i na drugi način, putem SodaLIVE.ba Facebook aplikacije!

Više informacija

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak