fbpx

KBS Radnički vrši upis novih članova

1 min. za čitanje

Klub borilačkih sportova Radnički, počinje sa upisom djece u “Školu borilačkih sportova-junior jiu jitsu”. Svi zainteresovani, uzrasta od 6 i više godina, mogu se pridružiti naše timu i savladati osnovne tehnike borenja. KBS Radnički kroz školu borbi koristi japansku borilačku vještinu jiujitsa.

Rad na našim treninzima usmjeren je stvaranju samopouzdanja naših mališana, učenja samoodbrane, udaraca i kretanja. Treningom kroz igru naši će mališani usavršavati svoje motoričke sposobnosti, uz sigurnost prilikom vježbanja, te izostavljanje opasnih udaraca, bacanja itd.

Kroz jiujitsu djeca uče određene tehnike koje će usavršavati treningom i vježbajući sa partnerom. Djeca rado uče jiujitsu, jer je to vještina koju karakteriše odgajateljski nivo, koji najmlađe uvodi u osnove poštivanja, ponašanja prema drugima i brige o sebi.

Za sve ostale, detaljnije informacije možete se obratiti upitom na facebook prezentaciji: Klub borilačkih sportova Radnički Lukavac. Prijavi se i postani član „plavo-bijele porodice“!

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments