fbpx

Provjereni proizvođači, novi brend: Unikatan namještaj proizvodi se u Lukavcu (FOTO)

3 min. za čitanje

Prethodnih je godina uticaj skandinavskog stila namještaja i uređenja enterijera dodatno porastao i u Bosni i Hercegovini. Iz ovog razloga je sve veći broj kompanija, lidera u proizvodnji namještaja, koje se okreću ovakvom načinu izrade, proširujući dodatno svoju ponudu prema kupcima.

Uporedo sa liderima ove oblasti, sve češće se rađaju i nove ideje, kreativnih, mladih ljudi, koji traže svoje mjesto u poslovnom svijetu. W&S market ili Wood & Steel market novi je brend, već provjerenih proizvođača, kompanije Provision iz Lukavca.

Za nas ovo nisu neki novi projekti, obzirom da se proizvodnjom namještaja u kombinaciji čelika i drveta, bavimo već nekoliko godina. Rebrendirali smo stare proizvode i okrenuli se online prodaji, pa je tako W&S market novi početak, novi brend, kojim želimo otvoriti vrata i prema inostranom tržištu. Zaista je ono što nudimo unikatno, kvalitetno, ali i bitno je naglasiti, veoma pristupačno, uzevši u obzir kupovnu moć našeg stanovništva.” – kažu nam iz W&S marketa, te dodaju da je nedavna izrada i montaža opreme butika Grande u Živinicama bila veliki izazov, obzirom da je rađena prema projektnoj dokumentaciji, a na rezultat su kažu, posebno ponosni.

Osim “klasičnih” porizvoda, odnosno stolova za sve prilike, u ovoj kompaniji nude i neke posebne, unikatne dodatke za dnevne, spavaće sobe. Obogaćeni su velikom ponudom kancelarijskog, ugostiteljskog i baštenskog namještaja, ali i setovima klub stolova, polica, ili čak bračnih kreveta izrađenih u potpunosti od čelika uz dodatak drvnih dekora i elemenata (puno drvo, iverica, medijapan). Ili kako imaju običaj reći, “sve što vam je skupo na internetu, mi možemo izraditi, kvalitetnije i povoljnije”.

GALERIJA FOTOGRAFIJA / PONUDA

Ovo je posao u kojem se zaista teško ukratko predstaviti. Uglavnom sve naše proizvode, dostavljamo na sve adrese širom Bosne I Hercegovine, ali nerijetko, u zavisnosti od projekta, dostavu vršimo i lično ukoliko to uključuje montažu proizvoda na licu mjesta. Početkom mjeseca pokrenuli smo i novu zvaničnu, rebrendiranu Facebook prezentaciju na kojoj se može pronaći naša ponuda. To je ujedno i način kako nas mogu kontaktirati potencijalni kupci.

Pregledati ponudu, započeti narudžbu ili ih informativno kontaktirati možete putem zvanične Facebook prezentacije na linku: LINK ili putem Instagrama LINK.

Ova kompanija se nalazi u Lukavcu, u Slobodnoj zoni na adresi Magistralni put bb. Sve informacije o izradi, cijenama, dostavi ili bilo čemu što zanima kupce, iz W&S kažu da vrlo rado dijele. Osim pojedinačne prodaje, ovaj tim mladih ljudi do sada je radio na projektima za neke renomirane kompanije kao što su: Lukavac Cement, GiKIL, Sisecam Soda Lukavac, Elin Motors Bosnia, Voith Hydro Bosnia, Boutique Grande Živinice, Monsun, Infonet Tuzla, Rudnik krečnjaka Vijenac i mnogi drugi.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments