fbpx

Oglas za prijem radnika: Potrebni tesari, armirači, zidari i fasaderi

3 min. za čitanje

DELTA Group Lukavac jedna je od najuspješnijih regionalnih kompanija. Dinamičnost, fleksibilnost i spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućavaju da budemo uspješni u izgradnji stambenih i poslovnih objekata, trgovinskom poslovanju i uslugama. Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha. Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Na osnovu ukazane potrebe, zbog povećanja obima poslova u oblasti građevinarstva, Delta Group Lukavac raspisuje:

O  G  L  A  S
za prijem građevinskih radnika: 

  1. Tesar
  2. Armirač
  3. Zidar
  4. Fasader

Opis posla i odgovornosti

  1. Radni zadaci tesara sastoje se u izradi, montaži i demontaži oplata za armirano-betonsku konstrukciju objekta. Tesar, također, obavlja i poslove izrade drugih glavnih i pomoćnih konstrukcija od  drveta, kao što su stepeništa, drvene terase i slično. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu, a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika, kao što su poslovi pomoćnika zidara ili armirača, ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.
  2. Radni zadaci armirača sastoje se u ispravljanju, sječenju, savijanju i montaži armature u armirano-betonske elemente konstrukcije. Potrebno je poznavanje očitavanja projekata armature. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu, a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika, kao što su poslovi pomoćnika zidara ili tesara, ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.
  1. Radni zadaci zidara sastoje se u pripremi maltera, zidanju zidova od opekarskog bloka ili drugih materijala, malterisanje zidova i plafona. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu, a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika, kao što su poslovi pomoćnika tesara ili armirača, ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.
  2. Radni zadaci fasadera sastoji se od montaže i demontaže skele, rad na visini, lijepljenje EPS ploča i rad svih poslova na izradi demit fasadnog sistema. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu, a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika, kao što su poslovi pomoćnika zidara ili armirača, ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.

Mjesto rada: Lukavac

Oglas ostaje otvoren 30 dana.

Prijave sa kratkom biografijom možete slati na e-mail: info@delta-group.ba ili dostaviti lično na našu adresu ul. Branilaca Bosne b.b. (zgrada Seljanka 1), 75300 Lukavac.

Svim kandidatima se unaprijed zahvaljujemo na zainteresovanosti za rad u našoj kompaniji i ukazanom poverenju.

Samo kandidati koji budu izabrani u uži krug biti će kontaktirani od strane predstavnika kompanije.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments