fbpx

Palačinkara Ferrero: Vrijeme je za palačinke!

1 min. za čitanje

Slažete li se da su palačinci sinonim za djetinjstvo, sreću i slatko ludilo? Probudite dijete u sebi i prisjetite se slatke muke, sa kojim dodatkom želite palačinak i kako doći do njega?

Nekada je to bila mamina kuhinja, a sada palačinkara Ferrero, savršeno mjesto za sve ljubitelje slanih i slatkih palačinaka.

Ma koliko god naporan dan bio, kišovit, hladan ili tmuran, palačinci su uvijek ideja koja se ne odbija.

U ulici Branilaca Bosne (Trg Bremena) u neposrednoj blizini caffe bara Hollywood (prema zadnjem ulazu u školsko dvorište), istinski palačinkoljupci i oni koji to žele postati mogu uživati u širokom asortimanu palačinkare Ferrero.

Neodoljivo ukusni slani i slatki palačinci su razlog zbog kojeg ćete palačinkaru posjetiti od ponedjeljka do subote u periodu od 13:00 do 21:00 sati i nedjeljom od 17:00 do 21:00 sati.

Slogan VRIJEME JE ZA PALAČINKE naprosto izaziva da probate palačinke kojima nećete moći odoljeti, po koje ćete poželjeti ponovo doći i iznova uživati u ukusima, ali i našoj mirisnoj kafi.

Zapratite našu FB stranicu “Palačinkara Ferrero” i instagram profil pod istim nazivom, jer vas čekaju mnoge nagradne igre, popusti i naši vrijedni zalogaji.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments