Novo u susjedstvu: EURODELUX za topli porodični dom

2 min. za čitanje

U vrijeme kada se mnoge firme zatvaraju, a radnici šalju na biroe za zapošljavanje, priča o kompaniji koja se razvija, povećava broj uposlenika i proširuje paletu usluga, zaslužuje posebnu pažnju i pohvalu.

unnamed-5

„Eurodelux“ d.o.o Lukavac , kompanija registrovana 2012.godine, izrasla iz „J&G Company“ d.o.o Brčko, ovih dana proširuje svoju djelatnost na području općine Lukavac.  Imaju izuzetan ugled u sektoru usluga i to transporta i trgovine. U ponedjeljak, 10. oktobra 2016.godine, otvaraju novi prodajni objekat uz magistralni put M-4 u Puračiću. Moderna arhitektura, sa pažljivo dizajniranim eksterijerom i interijerom, te kvalitetno izvedenim radovima, odavno privlači pažnju prolaznika i budi znatiželju oko toga šta će se nalaziti u unutrašnjosti. Odgovor je konačno stigao. Siva zgrada, sa staklenim pročeljem i natpisom Eurodelux, zapravo je tržni centar namijenjen onima koji opremaju svoj dom.

unnamed-6

Svečano otvaranje EURODELUX  tržnog centra zakazano je za ponedjeljak, 10. oktobar. Osim protokolarnog dijela, predviđene su cjelodnevne akcije i vrijedni pokloni za kupce, ali i za sve posjetioce. Stoga je ovo prilika koju svakako treba iskoristiti, informisati se o ponudi, dobiti savjete o trendovima u uređenju domova, povoljno pazariti, te otići sa vrijednim  poklonom.

unnamed-7

Iz bogate palete proizvoda za uređenje podova i stropova izdvajamo: tepihe, itisone, staze i dekorativne garniture proizvođača Sintelon, Lalee i Balta; rasvjetna tijela Mass Light; te parkete, laminate i druge podne obloge više renomiranih proizvođača. Ono što će zaigurno zainteresovati one koji vole kvalitet i prate trendove jeste Tarkett. To je izuzetno atraktivan,stabilan, siguran i dugotrajan višeslojni parket.

unnamed-8

Eurodelux je kompanija stvarana sa ljubavlju,a ponuda u objektu je namijenjena stvaranju toplog porodičnog ambijenta. Takve su ih zamislili i predano grade, baš poput vlastitog doma, supružnici  Edisa i Jasminko Bašanović. Oni vrata ovoga doma, kojeg karakterišu kvalitet, ukus i ekonomičnost, širom otvaraju za sve putnike namjernike i slučajne prolaznike.

 

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments