NOVO: Otvoren najveći i najmoderniji salon keramike i sanitarija na Tuzlanskom kantonu!

2 min. za čitanje

Najveći i najmoderniji salon keramike i sanitarija u Tuzlanskom kantonu, od sada možete pronaći u Tuzli, Krečanska 5-d (Irac).

Dženex d.o.o. Tuzla je na staroj lokaciji Bau Centra otvorio novu trgovinu pod brendom “Svijet kupatila Dženex”, koja će isključivo biti orijentisana na prodaju sanitarija i keramike.

U našem novom objektu možete pronaći španske i italijanske pločice modernog, luksuznog i elegantnog dizajna, kao i pločice hrvatske, srbijanske i bugarske proizvodnje po jako pristupačnim cijenama.  Od sanitarija nudimo svjetski poznate brendove Hupper i Villeroy&Boch. Pored ovih ekskluzivnih brendova, naš asortiman obuhvata i sanitarije sa potpisom proizvođača Roper, Zoom, Inker, Cersanit, PinoArt, AquaMax, kao i mnogih drugih. Izjavili su za naš portal iz Dženex-a.

“Svijet kupatila Dženex” je u pravom smislu te riječi sveobuhvatan svijet u kojem ćete pronaći sve za Vaše kupatilo. Naš asortiman obuhvata baterije i česme, sitan vodomaterijal (cijevi, ventili, redukcije, fleksibilna crijeva i sifoni), bojlere, kupaonu galanteriju, kao i proizvode za keramičare (ljepila, fug mase, hidroizolacije, silikone, gotove maltere, kao i mašine za rezanje pločica), a ovaj asortiman Vam je uistinu potreban kako bi uređenje Vašeg kupatila priveli kraju.

Kupcima je omogućeno kartično plaćanje na rate, preko UniCredit i NLB banke, kao i besplatna dostava na području Grada Tuzla i Lukavca.

Za klijente, koji se odluče za renoviranje ili uređenje kompletnog kupatila, u Dženexu mogu dobiti besplatnu uslugu 3D projektovanja.

Za više informacija možete pozvati na 035 210 333, dok “Svijet kupatila Dženex” možete posjetiti od ponedeljka do subote od 8 do 19 sati.

Uvjerite se u asortiman, uslugu, ponudu i najbolje cijene. 

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments