fbpx

Lijepa priča se nastavlja: U Lukavcu završni radova na zgradi AAM 2

2 min. za čitanje

Transparentnost u radu, u skladu sa svjetskim trendovima poslovnog ophođenja, uobičajena je praksa kompanije Delta doo Lukavac.  Dinamika izvođenja radova odvija se prema unaprijed postavljenim ciljevima. Izgradnja SPO AAM2 trenutno se nalazi u već poodmakloj fazi izgradnje , te su ROH-BAU radovi skoro privedeni kraju. Izgradnja je došla do 7. Sprata.

Broj interesanata za stanove se iz dana u dan povećava, uz već postojeće kupce menadžment firme je zadovoljan dinamikom kojom se odvija prodaja.

unnamed-3

– Naše zadovoljstvo uslovljeno je zadovoljstvom kupaca, a zadovoljstvo kupaca je rezultat kvalitete naše gradnje kao i pružanja usluge. Svim kupcima, kao i potencijalnim kupcima stojimo na raspolaganju. Sve relevante informacije možete dobiti u sjedištu kompanije, ul. Branilaca Bosne bb, Lukavac, pozivom na broj +387 35 550 300, kao i na kontakt mail deltalukavac@gmail.com.“ , istakli su iz menadžmenta kompanije.

unnamed-5

„Budućnost je sada“, dodaju iz Delte.

Svim kupcima stručni Delta tim stoji na raspolaganju, gdje svakodnevno dolaze i daju svoje prijedloge za preuređenje enterijera po njihovim željama.  Kompanija Delta vrijedno radi na zadovoljstu kupaca, te se stoga svakodnevno kreiraju razne opcije i mogućnosti. Važno je istaći da je u ponudi i opcija stana „d“ koji je prvobitno projektovan kao dvosoban stan, postoji mogućnost, naravno ukoliko to kupac želi da pretvori u trosoban stan u tri verzije i na taj način dodatno poveća komfornost.

Kompanija se potrudila da tako isto od stana C i stana D isprojektuje jedan četverosoban stan od cca 114 m2. Pogledajte u nastavku:

unnamed-12

Više informacija o stanovima kao i sve druge informacije možete potražiti na našoj facebook stranici, web stranici, kao i na olx profilu..

https://www.facebook.com/AamdooLukavac/

http://www.delta-lukavac.ba/

http://dnekretnine.olx.ba/

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

E, ovo je dobar pos'o.
Ovak'i, zidani objekti, na Zapadu kostaju podebelo.
Mahom se montiraju zgrade. LEGO – kocke. “Cisti” betonski blokovi.
Kada sam htio da postavim Camilove sfumato akvarele, dos'o pun kombi montera.
Tu za zidare nejma nafake.Jebes tak'u rabotu…

Ne bih od ovog *** nista uzeo

Milenko,

znaš li gdje su nosači što nebo drže?

Mozda se jednog dana i doceka da se zavrsi a ovo sad je daleko od tog. jer, deset ljudi radi od prosle godine od aprila mjeseca. Za ovakav objekat treba par timova, dok jedni dizu sprat da drugi zidaju, malterisu, struju, vodu i grijanje razvode. Prije tri godine imali smo ponudu za tu zgradu, sva sreca pa smo odustali i u Lucijani uzeli. Naplacali bismo se kirije da smo se u AAM pouzdali. Ipak sretno i gazdi i onima koji se odluce za kupovinu.